سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه خوراک راگو فرانسوی ساده و خوشمزه

در این مطلب قصد داریم روش تهیه خوراک راگو فرانسوی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، این غذای فوق‌العاده سالم علاوه بر خوش طعم بودن، مواد مغذی مورد نیاز بدن را هم تامین می‌کند. اگر به دنبال تهیه یک غذای سالم و رژیمی هستید، پیشنهاد ما به شما خوراک راگو است. تهیه این غذای فرانسوی وقت زیادی از شما نمی‌گیرد و مواد لازم برای تهیه آن را به راحتی می‌توانید در خانه پیدا کنید. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه خوراک راگو فرانسوی ساده و خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم

گوشت مغز ران ۳۰۰ گرم
هویج دو عدد
سیب‌زمینی سه عدد
لوبیا سبز ۲۰۰ گرم
پیاز سه عدد
رب گوجه فرنگی یک و نیم قاشق غذاخوری
آرد یک قاشق مربا‌خوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه

در ابتدا گوشت مغز ران بدون استخوان را به قطعات دو سانتی‌متری خرد کرده و آن را بشویید.

سپس یک قابلمه روی گاز قرار داده و مقداری روغن داخل آن بریزید. پیاز‌ها را خلالی کنید. پیاز‌ها را به قابلمه اضافه کرده و کمی سرخ کنید. سپس گوشت خرد شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا آب اضافی آن گرفته شود. لوبیا سبز، هویج و سیب‌زمینی را در قطعات دو سانتی‌متری برش دهید. زمانی که گوشت به خوبی تفت داده شد، هویج، سیب‌زمینی و لوبیا سبز را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید. رب گوجه فرنگی را به همراه نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به غذا اضافه کنید. میزان نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به ذائقه شما بستگی دارد؛ بنابراین می‌توانید آن را کم یا زیاد کنید.

حدود دو لیوان آب به مواد گوشتی اضافه کنید و اجازه دهید حدود ۴٠ دقیقه روی حرارت ملایم بپزد. خوراک راگو در این مرحله باید مقداری غلیظ باشد. اگر غلیظ نبود آرد را با کمی روغن در یک ظرف جداگانه تفت دهید. مقداری از آب راگو را داخل آن بریزید تا آرد در آن حل شود و در دقایق آخر به راگو اضافه کنید. خوراک راگو فرانسوی ساده و خوشمزه شما آماده است. نوش جان.

چند نکته

اطمینان پیدا کنید که گوشت و سبزیجات خوب بپزد، اما در حدی نباشد که شکل خود را از دست دهد.

در صورت تمایل می‌توانید در تهیه راگو فرانسوی از گوجه فرنگی تازه یا قارچ استفاده کنید. گوجه فرنگی یا قارچ را به قطعات دو سانتی‌متری برش دهید و ۲۰ دقیقه آخر به غذا اضافه کنید. اگر گوجه‌فرنگی یا قارچ را زود به خوراک راگو اضافه کنید، شکل خود را از دست می‌دهد.

منبع: پارسینه

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.