دبیر انجمن تغذیه البرز افزود: پرهیز از سرخ کردنی و مصرف مایعات کافی برای بازتوانی بدن لازم است، اما باید توجه کرد که بیمار مبتلا به کرونا کم اشتهاست بنابراین غذاهای بدون مزه، میل او را برای صرف غذا ترغیب نمیکند از همین رو بهتر است که خانواده غذای مفیدی طبخ کنند تا بیمار دچار سوء تغذیه نشود.
احدی گفت: مصرف میوه و سبزی و استفاده حداقل یک روز در میان از آب هویج، مصرف کافی ماست پروبیوتیک وعده میتواندکمک کند.
او افزود: غذاها به صورت آب پز و پخته باشه و پر ادویه و سرخ کردنی نباشد.
دبیر انجمن تغذیه البرز گفت: برای بیماران کرونایی به دلیل شرایط خاص جسمانی و کم اشتهایی، باید غذاهای خوش طعم طبخ شود.
احدی افزود: مصرف تخم مرغ، مایعات کافی، آب میوه طبیعی، دمشنوش گیاهی مثل آویش و پرهیز از آب میوههای صنعتی، گوشت پر چرب، غذاهای کباب شده روی آتیش برای بهبود حال بیماران موثر است.
او گفت: اطرافیان بیماران مبتلا به کرونا درصورتی که بیمار دچار تب شد حتما با استفاده از مصرف مایعات تب تب او را کاهش دهند.
دبیر انجمن تغذیه البرز افزود: مصرف حبوبات پس از بهبودی بیمار مبتلا به کرونا میتواند در باز توانی بدن مفید باشد.
انتهای پیام / ر. ن