سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه پیتزا مخصوص با تابه

در گزارش زیر طرز تهیه پیتزا مخصوص با تابه را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پیتزا از آن وعده‌های غذایی وسوسه برانگیز است. یکی از آسان‌ترین راه‌ها برای نوش جان کردن این غذای لذت‌بخش، سفارش آن از فست فود‌ها و رستوران‌ها است. اما ما برای شما یک پیشنهاد متفاوت داریم! ممکن است آماده سازی پیتزا در خانه به‌نظر شما کار مشکلی باشد، اما قطعا نتیجه نهایی آن و طعم فوق‌العاده‌ش، خستگی شما را از بین می‌برد. با ما همراه باشید تا در این دستور، شیوه پخت پیتزا مخصوص با تابه را به شما آموزش بدهیم.

مواد لازم برای تهیه پیتزا مخصوص با تابه

مخمر خشک فعال هفت گرم
آب گرم یک دوم فنجان
تخم مرغ بزرگ سه عدد
پنیر پارمزان یک چهارم فنجان
نمک یک قاشق چای‌خوری
آرد نان سه فنجان
آرد ذرت زرد دو قاشق غذاخوری
گوشت گاو ۵۰۰ گرم
ژامبون (ریز خرد شده) ۵۰۰ گرم
سس پیتزا ۲۳۰ گرم
پیاز (نگینی خرد شده) یک عدد
قارچ ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه‌ای (نگینی خرد شده) ۸۶ گرم
زیتون سبز (حلقه‌ای خرد شده) یک دوم فنجان
زیتون سیاه (حلقه‌ای خرد شده) ۱۲۰ گرم
پنیر موزارلا رشته شده  یک و نیم فنجان
پنیر پارمسان رشته شده  یک‌دوم فنجان

طرز تهیه پیتزا مخصوص با تابه

مخمر را به همراه آب‌گرم در یک کاسه کوچک مخلوط کنید.

در یک ظرف بزرگ‌تر، کره، تخم مرغ، پارمزان رنده شده، نمک، مخلوط مخمر و دو فنجان از آرد را با هم مخلوط کنید. آنقدر با حرکت سریع ورز دهید تا مواد کاملا صاف و یکدست شوند. سپس باقیمانده آرد به خمیر اضافه کنید تا در نهایت خمیری لطیف به‌دست بیاید.

خمیر را روی یک سطح آرد پاشی شده صاف کنید و ورز دهید تا حالتی ارتجاعی پیدا کند. این‌کار شش تا هشت دقیقه زمان می‌برد.

خمیر را داخل یک ظرف که از پیش چرب شده است قرار دهید، یکبار آن را بچرخانید تا سطح خمیر نیز روغنی شود.

روی خمیر با به‌وسیله سلفون بپوشانید و آن‌را در یک محیط گرم قرار دهید تا مخمر اثر کند. پس از یک ساعت به خمیر سر بزنید، حالا باید اندازه آن دو برابر شده باشد. سطح خمیر را با کمک انگشت سوراخ سوراخ کنید و اجازه بدهید پنج دقیقه استراحت کند.

یک تابه چدنی ۳۰ سانتی انتخاب کنید. کف آن‌را چرب کنید و سپس با کمک قاشق، آرد ذرت زرد را کف آن بپاشید. حالا نوبت آن است که خمیر را به ظرف منتقل کنید. خمیر را کاملا در ظرف پهن کنید و لبه‌های آن را مرتب کنید.

دمای فر را روی ۲۰۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

در یک تابه بزرگ، گوشت گاو، پیاز و سوسیس را با حرارت متوسط بپزید. تا زمانیکه رنگ گوشت از صورتی تغییر کند و پیاز‌ها کاملا نرم شوند، به آن‌ها فرصت بدهید. این کار هشت تا ۱۰ دقیقه زمان می‌برد. زمانی‌که آب مواد گرفته شد، شعله را خاموش کنید.

گوشت گاو را رشته رشته کنید.

سس پیتزا را روی خمیر بریزید و مواد را تا لبه آن پخش کنید. مخلوط گوشت را روی آن بپاشید. در ادامه سطح خمیر را با قارچ، فلفل، ژامبون، زیتون‌ها، پنیر موزارلا و پارمزان رشته رشته شده را بپوشانید.

خمیر را به فر منتقل کنید و تا زمانی که قهوه‌ای-طلایی شود به آن زمان بدهید تا کاملا بپزد.

برای این مرحله ۳۰ تا ۳۵ دقیقه زمان در نظر بگیرید.

پیتزای تابه‌ای شما آماده است. می‌توانید آن را با سس و پنیر اضافی نوش جان کنید.

علاوه بر پیتزای مخصوص انواع پیتزا‌ها مثل پیتزای پپرونی را می‌توانید بدون فر و با تابه درست کنید.

 

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۳:۳۱ ۱۳ شهريور ۱۳۹۹
وا این پیتزا مخصوص که تو فر پخته میشد، کجاش دقیقا تابه میخواست
ناشناس
۱۸:۵۹ ۱۳ شهريور ۱۳۹۹
عجبا ،منظورش این بود تو تابه بریزید بزارین توفر
مهدیه
۱۸:۱۳ ۱۳ شهريور ۱۳۹۹
واقعا خسته نباشی
ناشناس
۱۵:۴۵ ۱۳ شهريور ۱۳۹۹
این چه بدون فری بود
خودم باتابه پیتزا درست میکنم ماه
بی نام
۱۴:۴۴ ۱۳ شهريور ۱۳۹۹
منوباش فکرکردم بدون فرمی خوای یادبدی
ناشناس
۱۰:۱۱ ۱۴ شهريور ۱۳۹۹
عاااااااااااالی