سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه ترشی کدو سبز

در این مطلب قصد داریم روش تهیه ترشی کدو سبز را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه ترشی کدو سبز را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

کدو سبز: ۳ تا ۴ عدد متوسط
شوید تازه: ۶ شاخه

ادویه ترشی:

سیر: ۳ حبه، پوست گرفته و دو نیم شده
فلفل سیاه: ۱ و ۱/۲ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه
دانه خردل: ۱ و ۱/۲ قاشق چای‌خوری
تخم شوید: ۳/۴ قاشق چای‌خوری

مایع ترشی:

آب: ۲ و ۱/۲ پیمانه
سرکه سفید: ۱ پیمانه
شکر: ۱/۴ پیمانه
نمک دریای درشت: ۲ قاشق غذاخوری


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

۱. کدو سبز را بشویید و دو سر آن را بکنید و دور بیندازید. آن را به صورت چیپسی یا ورقه‌ای برش بزنید. کنار بگذارید.

۲. ادویه‌ها را بین سه شیشه تمیز تقسیم کنید. کدو سبز و شوید را هم به همین ترتیب داخل شیشه‌ها تقسیم کنید.

۳. مواد سرکه را با هم ترکیب کنید و روی حرارت متوسط به بالای گاز بجوشانید.

۴. پس از جوش آمدن، ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و به دقت محلول داغ را داخل شیشه‌ها و روی کدو سبز و شوید تازه بریزید. شیشه‌ها را با این محلول پر کنید. حدود یک سانت فضای بالایی شیشه را خالی بگذارید. درب آن را محکم ببندید و تکان دهید. بگذارید تا روی کابینت آشپزخانه حدود ۳۰ دقیقه بماند تا قبل از گذاشتن در یخچال خنک شود. به مدت ۲۴ ساعت داخل یخچال یا بیشتر داخل یخچال نگهداری کنید سپس مصرف کنید.

۵. در صورت نگهداری در یخچال به مدت ۲ تا ۳ هفته می‌توان آن را نگهداری کرد.

منبع: برترین‌ها

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.