سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مصوباتی که عملیاتی نشدند/ مسئولان همتی برای مبارزه با کرونا ندارند

نبود ضمانت اجرایی و اجرا نکردن برخی مصوبات ستاد کرونا از جمله مشکلاتی است که باعث می‌شود تا کارایی ستاد کرونا، به مرور کمتر شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، ستاد پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا، ستادی بود که در سطح ملی، استان‌ها و شهرستان‌ها شکل گرفت تا مصوباتی در راستای مبارزه با کرونا در این ستاد‌ها وضع شود.

عدم ضمانت اجرایی و عدم اجرای برخی مصوبات از جمله مشکلاتی است که باعث می‌شود تا کارایی این ستاد، به مرور کمتر شود و بحران کرونا برای مردم عادی شود.

ارسال پیامک توقیف خودرو صوری بود

در جلسه ۵ شهریورماه امسال در ستاد پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا چهارمحال و بختیاری، مصوباتی در خصوص توقیف خودروی مسافران در صورت مسافرت و توقف در استان در ایام تعطیلی تاسوعا و عاشورا وضع شد، که این مصوبات در روز‌های گذشته، اجرایی نشد، ساعت‌ها جلسه و تصویب ضوابط، اگر اجرایی نشود، آب در هاون کوبیدن است.


بیشتر بخوانید


عبدالرضا علیمحمدی دادستان عمومی و انقلاب مرکز چهارمحال و بختیاری در این نشست اظهار داشت: با همکاری مخابرات استان، مسافرانی که در تعطیلات پیش رو به محدوده استحفاظی استان وارد شوند، پیامکی برای آن‌ها ارسال می‌شود که این استان پذیرای مسافران نیست و باید هرچه سریع‌تر از استان خارج شوند.

او افزود: مسافرانی که نسبت به این پیامک بی‌توجهی کنند و در استان اقامت داشته باشند، خودروی آن‌ها به مدت ۱۰ روز توقیف می‌شود.

اقبال عباسی استاندار چهارمحال و بختیاری هم در این جلسه با تاکید بر همین مطلب گفت: در این پیامک اخطار آمده است که چناچنه فردی شهروند این استان نیست و در اسرع وقت استان را ترک نکند بنا بر مصوبه ستاد استانی کرونا، خودرو وی به مدت ۱۰ روز توقیف می‌شود.

اما مشاهدات گویای این مطلب بوده که این پیامک‌ها ارسال شد، اما ارسال پیامک، صوری بوده است، چرا که استان چهارمحال و بختیاری به دلیل آب و هوای مطبوع و مناطق گردشگری زیبا، در تعطیلات ایام تاسوعا و عاشورا، مملو از مسافرانی بود که از استان‌های دیگر به این استان سفر کردند و هیچ‌گونه توقیف خودرویی صورت نگرفت.

بار‌ها اعلام شد استان چهارمحال و بختیاری در وضعیت هشدار قرار گرفته و اکنون تمامی شهرستان‌های این استان در وضعیت قرمز قرار دارند، اما آیا اگر واقعا سختگیری‌های لازم صورت می‌گرفت، شاهد حضور مسافران به استان می‌بودیم؟، دغدغه سلامت مردم، زمانی در ستاد کرونا نمود پیدا می‌کند که در قدم اول مصوباتی برای سلامت مردم وضع شود و در قدم دوم این مصوبات اجرایی شوند.

به سراغ رئیس پلیس راه چهارمحال و بختیاری رفتیم، غلامعلی نوربخش با اشاره به ارسال پیامک‌ها اظهار داشت: پیامک‌ها به مردم ارسال شد، اما توقیف خودرو‌ها اجرایی نشد.

او افزود: البته پیامک بی تاثیر نبود، اما اگر قرار بر اجرایی شدن توقیف خودرو‌ها می‌بود، باید علوم پزشکی، هلال احمر، اورژانس و ... همانند ایام عید در ورودی شهر‌ها مستقر شده و همکاری لازم را صورت می‌دادند، اما این چنین نشد.

ایرج حریرچی معاون کل وزارت بهداشت در خصوص سفر‌های انجام شده توسط مردم در شهریورماه، بیان داشت: درخواستمان از مردم این است که در شهریورماه از سفر خودداری کنند، سفر‌های غیرضروری نباید انجام شود و سفر‌های ضروری نیز باید کاهش یابد.

تجربه ما نشان داد که اگر در سفر‌ها تنها به درخواست اکتفا کنیم موفق نخواهیم بود و احتمالاً لازم باشد برخی مقررات نیز در این زمینه وضع شود.

امید است، برای رفع بحران کرونا و عدم صعود روند ابتلا و فوتی کرونا در استان چهارمحال و بختیاری، مسئولان استان بیش از پیش همت کنند و با وضع و اجرای مصوباتی در راستای مبارزه با کرونا، به کمک مردم بیایند.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/ف

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۰:۳۲ ۱۲ شهريور ۱۳۹۹
ده روز که کم بود بایست دوماه توقیف میشدن