به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه ترشی موسیر را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه ترشی موسیر:
موسیر خشک ۱۰۰ گرم
سرکه سفید ۱ لیتر
زردچوبه یک قاشق چایخوری
نمک به اندازه دلخواه
روش آماده کردن موسیر تازه:
موسیر، دو گونه است؛ یک نوع آن، دارای طعم تلخ است و نوع دیگرش تلخ نیست. نوع تلخ آن را پس از پوست کندن و ورقه ورقهکردن، درون آب بریزید و هر چند ساعت یک بار، آب آن را عوض کنید تا کاملاً تلخیاش گرفته شود.
سپس آن را روی پارچهای پهن کنید و بگذارید رطوبتش کاملاً گرفته شود. حالا این موسیر، آماده برای درست کردن ترشی میباشد.
روش آماده کردن موسیر خشک:
موسیر خشک را، درون آب سرد بریزید و بگذارید کاملاً خیس بخورد. یکی دو بار هم آب آن را عوض کنید و پس از آن که موسیر کاملاً لطیف و نرم شد، ریشههای ریز و دورریز آن را بگیرید. اینک موسیر شسته را روی پارچهای پهن کنید تا کمی خشک شود.
روش تهیه ترشی موسیر:
موسیرهای آماده را درون شیشه بریزید و به اندازه دلخواه، نمک، یک قاشق چایخوری زردچوبه و سرکه بیفزائید و درِ آن را کاملاً ببندید تا ترشی، جا بیفتد.
نکته برای تهیه ترشی موسیر:
برای آماده کردن ترشی موسیر، میتوان هم از موسیر تازه و هم از موسیر خشک استفاده کرد.
منبع: بیتوته
انتهای پیام/