سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه ترشی موسیر خوشمزه و پر طرفدار

در گزارش زیر طرز تهیه ترشی موسیر را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه ترشی موسیر را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

 

مواد لازم برای تهیه ترشی موسیر:
موسیر خشک ۱۰۰ گرم
سرکه سفید ۱ لیتر
زردچوبه یک قاشق چایخوری
نمک به اندازه دلخواه

 

روش آماده کردن موسیر تازه:

موسیر، دو گونه است؛ یک نوع آن، دارای طعم تلخ است و نوع دیگرش تلخ نیست. نوع تلخ آن را پس از پوست کندن و ورقه ورقه‌کردن، درون آب بریزید و هر چند ساعت یک بار، آب آن را عوض کنید تا کاملاً تلخی‌اش گرفته شود.

سپس آن را روی پارچه‌ای پهن کنید و بگذارید رطوبتش کاملاً گرفته شود. حالا این موسیر، آماده برای درست کردن ترشی می‌باشد.

 

روش آماده کردن موسیر خشک:

موسیر خشک را، درون آب سرد بریزید و بگذارید کاملاً خیس بخورد. یکی دو بار هم آب آن را عوض کنید و پس از آن که موسیر کاملاً لطیف و نرم شد، ریشه‌های ریز و دورریز آن را بگیرید. اینک موسیر شسته را روی پارچه‌ای پهن کنید تا کمی خشک شود.

 

 

روش تهیه ترشی موسیر:

موسیر‌های آماده را درون شیشه بریزید و به اندازه دلخواه، نمک، یک قاشق چایخوری زردچوبه و سرکه بیفزائید و درِ آن را کاملاً ببندید تا ترشی، جا بیفتد.

 

نکته برای تهیه ترشی موسیر:

برای آماده کردن ترشی موسیر، می‌توان هم از موسیر تازه و هم از موسیر خشک استفاده کرد.

 

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.