علی کرم پیرزادی، مسئول نمایشگاه دائمی از کربلا تابقیع روستای تُکه در گفتگو با خبرنگارما در نهاوند گفت: بر اساس یک رسم قدیمی بیش از دو دهه است که هر ساله این نمایشگاه با تلاش شبانه روزی جمعی از جوانان عضو پایگاه بسیج در این روستا بازسازی میشد .
او افزود: برای ساخت این نمایشگاه از خشت , گل , چوب , آجر و آدمکهایی با لباسهای روستایی است که امسال با شیوع ویروس کرونا و برای حفظ سلامت مردم این نمایشگاه را برگزار نکردیم و به جای آن بانوان روستا با رعایت فاصله اجتماعی در منزل سردار شهید حیدر سهرابی مراسم روضه خوانی برپا شد .
پیرزادی عنوان کرد: پارسال از نقاط مختلف کشور حدود ۳۰ هزار نفر تا آخر اربعین از این نمایشگاه دیدن کردند و با توجه به اینکه روستای تُکه در مسیر دو امامزاده قرار دارد هر سال بر تعداد بازدیدکنندگان آن افزوده میشد.
او گفت: نمایشگاه از بقیع تا کربلای روستای تُکه به دلیل زیبایی و دقت و ظرافت به کار برده شده در ساخت آن به عنوان بزرگترین نمایشگاه نمونک گِلی در استان همدان و استانهای غربی کشور شناخته شده و در ایام محرم و اربعین عزاداران زیادی از نقاط مختلف کشور از آن بازدید میکردند .
روستای تُکه از توابع بخش مرکزی نهاوند دارای ویژگیهای شاخصی همچون پخت حلیم نذری ۲ تنی در ۲۱ ماه رمضان و ساخت مسجد ۸۰۰ مترمربعی با پرداخت یارانه است.
گزارش از علی سهرابی
انتهای پیام/س