او ادامه داد: در بین کاندیداهای جریان اصولگرا چهرههای شاخص و واجد شرایط زیاد هست که اجماع بر روی آقای لاریجانی را دشوار میکند؛ علاوه بر این اصلاح طلبان هم برنامه دقیق و مشخصی برای انتخابات ریاست جمهوری آینده نداشته و حتی به دلیل عملکرد ضعیف چند سال اخیرشان امید چندانی هم به کسب پیروزی ندارند؛ بنابراین شاید مشارکت جریان اصلاحات در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ فقط برای تداوم زیست سیاسی و صیانت از حداقلها باشد.
عزیزی افزود: اما با این وجود گاهی نام علی لاریجانی از زبان برخی شخصیتهای جریان اصلاح طلب به عنوان کاندیدای ریاست جمهوری آتی میشنویم؛ موضوعی که همواره با تردید همراه بوده و شاید فقط از روی اجبار و استراتژی نجات برای جریان اصلاحات باشد؛ به بیان دیگر جریان اصلاحات از علی لاریجانی به عنوان سپر دفاعی و قهرمان شکست خود استفاده خواهد کرد.
بیشتر بخوانید
دبیرکل جبهه جهادگران ایران اسلامی تصریح کرد: علی لاریجانی در طول ۱۲ سال ریاست بر قوه مجریه، به دلیل حفظ توازن قدرت مجبور شد با طیفها و سلیقههای مختلف سیاسی کار کند؛ بنابراین مشغله و ترافیک کاری او موجب شد تا فرصت کافی را برای ایجاد گفتمان سیاسی مشخص از دست دهد و ماحصل فعالیت سیاسی علی لاریجانی منتج به گردآوری دوستان معدودی شد که بعد از اتمام مجلس دهم به صورت طبیعی جذب مراکز جدید قدرت شدند.
او خاطر نشان کرد: انتخابات مجلس ۹۸ آزمون عملی و معیار قابل اتکا برای سنجش رفتار سیاسی مردم در انتخابات ۱۴۰۰ است و از همین رو هر نامزد ریاست جمهوری که گفتمان مشخصی نداشته باشد، نمیتواند نتیجه لازم را بگیرد.
عزیزی در پایان گفت: نکته آخر اینکه اصولگرایان به راحتی اجازه نخواهند داد که رئیس جمهور آینده کشور کسی بدون تعلق و تعهد کامل به این جریان باشد؛ کمااینکه زمزمه حمایت اصلاح طلبها از علی لاریحانی، تردید اصول گرایان را بیشتر میکند.
انتهای پیام/