سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه سس مرغ مصری؛ یک چاشنی خوشمزه و مقوی

در گزارش زیر طرز تهیه سس مرغ مصری را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اینکه خوراک مرغ را همراه با آب مرغ زعفرانی سرو کنید، عالی است! اما اضافه کردن کمی زعفران یا رب به آب مرغ همیشه به آماده کردن یک غذای ایده‌آل و حرفه‌ای ختم نمی‌شود. سس مرغ خاص و حرفه‌ای را می‌توانید با تکنیک‌های ساده‌ای بدون تلف کردن وقت آماده کنید. کافی است چند باری آزمون و خطا کنید یا اینکه با استفاده از پیشنهاد‌های ما روش‌های متفاوتی را برای آماده کردن سس‌های خوشمزه امتحان کنید. ما در این مطلب طرز تهیه سس مرغ را به روش مصری‌ها به شما آموزش می‌دهیم. اما حتما خودتان هم خوب می‌دانید که سرو کردن غذا با یک چاشنی خاص و خوشمزه، تنها یک راه ندارد.

مواد لازم برای تهیه سس مرغ

آب مرغ دو پیمانه
سیر کوبیده دو حبه
آرد برنج چهار قاشق غذاخوری
آب لیموی تازه سه قاشق غذاخوری
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
زردچوبه یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه سس مرغ

برای شروع زردچوبه و آرد برنج را کم کم در آب مرغ بریزید و خوب هم بزنید تا حل شوند. این مخلوط را کنار بگذارید تا چند دقیقه بعد، با کمکش سس را آماده کنید. می‌توانید آب مرغ را در حجم زیاد آماده کنید و در ظرف‌های کوچک در فریزر بگذارید تا هر وقت هوس آماده کردن یک سس خوشمزه به سرتان زد، سراغ یکی از ظرف‌ها بروید.

روغن زیتون مخصوص پخت پز یا روغن گیاهی مناسب دیگری را در یک تابه روی حرارت ملایم داغ کنید و سیر را در آن تفت دهید. وقتی سیر کمی رنگ گرفت، محلول آرد برنج را روی سیر بریزید و روی شعله ملایم آرام هم بزنید تا به جوش بیاید. حالا شعله را کم کنید تا سس به مرور غلیظ شود و قوام بگیرد.

وقتی سس به غلظت دلخواهتان رسید (مراقب باشید آب سس بیش از اندازه جمع نشود)، آب لیمو را با کمی نمک و در صورت تمایل فلفل اضافه کنید و هم بزنید.


چند نکته

سس مرغ گرم، چاشنی ایده‌آلی برای انواع خوراک مرغ است، اما حتی می‌توانید آن را سرد سر میز بگذارید تا روی غذا ریخته شود یا حتی با نان خورده شود.

این سس را می‌توانید کنار سالاد‌های گرم هم سرو کنید، اما بخاطر آردی که دارد بهتر است قبل از سرو آن را به سالاد اضافه نکنید.


می‌توانید به جای زردچوبه در این سس زعفران بریزید تا عطر بهتری پیدا کند و به خوبی رنگ بگیرد.

منبع: کتاب آشپزی

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.