سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عجیب‌ترین اختراع‌های خودرویی که هیچ گاه به مرحله تولید نرسیدند

در گزارش زیر اختراع‌های عجیب در زمینه خودرو را معرفی می کنیم که هیچ‌گاه به مرحله تولید نرسیده‌اند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروزه به دلیل وجود شرکت‌های بسیار متفاوت و گوناگون خودروسازی در سراسر دنیا، ثبت اختراع‌های جالب و جدید، با سرعت زیاد در حال انجام است، اما همیشه این طرح‌ها مفید نبوده و گاهی می‌توانند عجیب و دور از انتظار باشند.

درواقع سازمان‌های مختلف ثبت اختراع، با این هدف راه‌اندازی می‌شوند تا بتوانند تفکر و ایده‌های مخترعانی که فکر می‌کنند ایده‌های آن‌ها به درد این صنعت خورده و مفید واقع می‌شوند را از دنیای خیال به واقعیت راه بدهند.

برای مثال، در سال ۲۰۱۸، شرکت‌های تویوتا ژاپن و فورد آمریکا در صدر فهرست ثبت‌کنندگان قرار داشته‌اند که توانستند، بیش از دو هزار پتنت را به ثبت برسانند.

بااین‌حال به دلایل متفاوت، همه این پتنت ها، راه خود را به سمت تولید نهایی پیدا نکرده و در حد ثبت باقی می‌مانند.

در این گزارش، اختراع‌های عجیبی عنوان می‌شود که هیچ‌گاه به مرحله تولید نرسیده‌اند.

پخش‌کننده اشک مانند گاز، توربین بادی و دم خودرویی قابل‌ردیابی تلسکوپی

اولین مورد از این پتنت ها، به‌عنوان یک رایحه پخش‌کن، درون خودرو به کار می‌رود. بااین‌حال، تویوتا همچنین عنوان کرده که کاربرد دیگر آن می‌تواند پخش‌کننده گاز به شکل اشک در قسمت عقب خودرو به‌عنوان یک دفاع شخصی باشد. همچنین در جستجوی دیگر منابع انرژی برای خودروها، یک سیستم توربینی که بر روی سقف خودرو نصب می‌شود، در سال ۲۰۱۲ به‌عنوان یک پتنت ثبت‌شده است. توربینی که می‌تواند انرژی برای خودرو تولید کند.

تویوتا یک پتنت دیگر با عنوان دنباله یا دُم تلسکوپی را نیز ثبت کرده است تا با کمک آن بتواند ضریب آئرودینامیک خودرو را افزایش دهد.

خودروی نامتقارن، کاپوت چسبنده و تمیزکننده شیشه لیزری

این پتنت که باهدف کاهش جراحات آسیب‌دیدگی‌های عابران پیاده، توسط گوگل ثبت‌شده، می‌توانست با کمک کاپوت چسبناک خودرو، آسیب‌دیدگی عابر را به حداقل برساند. همچنین مورد دیگر توسط شرکت تسلا بوده که در سال ۲۰۱۸ به ثبت رسیده و می‌تواند با کمک اشعه لیزر، شیشه جلو خودرو را تمیز کند. درنهایت نیز یک پتنت عجیب برای ایجاد کردن طراحی نامتقارن در خودرو بوده که واقعاً ایده عجیبی است.

کمربند عجیب و موتورسیکلت جاسازی‌شده

این دو پتنت، در نگاه اول، مفید و قابل‌استفاده به نظر می‌رسند؛ اما فورد حتی سعی نکرده که بخواهد آن‌ها را از مرحله ایده و ثبت، به مرحله نهایی تولید برساند. درواقع اگر شما بین انتخاب یک موتورسیکلت و خودرو گیرکرده‌اید، فورد انتخاب هردو را به شما پیشنهاد می‌دهد.

همچنین فورد کمربند‌هایی را در نظر گرفته که اگر نیاز باشد سرنشینان وسیله‌ای را از صندوق‌عقب خودرو بردارند، دیگر لازم نباشد راننده، خودرو را کنار زده، کمربند را باز کند و از خودرو پیاده شوند.

کارواش پهپادی و خودروی پرنده بانام آئروکار

شرکت ژاپنی تویوتا از همان سال ۲۰۱۴، در آرزوی ساخت یک خودروی پرنده بود شاید به همین دلیل است که تازگی‌ها، این شرکت با همکاری با یک شرکت دیگر، به فکر ساخت تاکسی‌های پرنده افتاده است.

از سوی دیگر، شرکت ب ام و می‌خواهد این آرزوی پرواز را نه مانند تویوتا بلکه به سبک و سیاق خود و از نوع پهپاد‌هایی که نقش کارواش پرنده را دارند، به واقعیت تبدیل کند.

اتاق ملاقات متحرک و علائم روشنایی جلوی خودرو برای خودرو‌های خودران

در حوزه خودرو‌های خودران و بدون سرنشین، شرکت فورد طرحی را به ثبت رسانده است که بانام اتاق ملاقات متحرک خودرویی شناخته می‌شود. این اتاق به شکل دایره‌ای بوده و در قسمت عقب یک خودروی خودران نصب می‌شود. یک پتنت دیگری که در حوزه خودران به ثبت رسیده است، سیستم خروجی نور خودرو است که می‌تواند به عابران پیاده کمک کرده و به‌نوعی، به آن‌ها هشدار دهد.

پارک کردن عمودی و چرخش حول یک محور جدید

تاکسی که بتواند حول چنین محوری چرخش داده باشد، یک ایده جدیدی نیست. همچنین پتنت دیگری که برای حفظ مکان بیشتر در اماکن شلوغ و در سال ۱۹۲۳ به ثبت رسیده، ایده پارک کردن عمودی خودرو است. البته تقریباً پس از حدود صدسال از ثبت این ایده، هیچ شرکتی جرئت این را هم نکرده است که سراغ عملی کردن این ایده برود.

منبع: خودروکار

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.