سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه کیک مالاگا

در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع کیک خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم  طرز تهیه کیک مالاگا را  آموزش دهیم  همراه  ما باشید.


بیشتربخوانید


مواد لازم:
برای کیک شکلاتی:
۴ تخم مرغ
۴ استکان قهوه خوری شکر
۱ استکان قهوه خوری آب گرم
۱ لیوان آرد
۴ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
۲-۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
۵ گرم وانیل شکری (شکر دار)
۵ گرم بکینگ پودر

مواد لازم دیگر:
۱ بسته پودر پودینگ وانیلی حاضری یا پودر کرم شانتی یا خامه قنادی یا هر کرم دیگه
موز
فندق خرد شده
مقداری شیر

 گاناش شکلاتی:
۲۰۰ میلی لیتر خامه
۲۰۰ گرم شکلات تکه تکه شده

طرز تهیه
برای کیک، تخم مرغ هارو با شکر خوب بزنین، بقیه مواد رو اضافه کنید و مخلوط کنین، آرد و بکینگ پودر رو الک کنین و اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین. در فر گرم شده ۱۸۰ درجه بپزین.

بعد از سرد شدن، به حدود ۲۴ قسمت تقسیم کنین و هر کدومو با کمی شیر سرد خیس کنید و روشون کرم یا خامه بزارین و موز بزارین؛ و روشونو با گاناش شکلاتی بپوشونین وبا فندق یا گردو اطرافشو تزیین کنید و بزارین یخچال. بعد با شکلات آب شده، تزیین کنید.

برای گاناش، خامه رو گرم کنین و شکلات هارو اضافه کنین و ۵ دقیقه صبر کنید بعد شروع کنین به هم زدن آماده می شود.

منبع: هفت گنج

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
سمیرا
۰۹:۴۶ ۱۰ شهريور ۱۳۹۹
با تشکر از زحمات شما لطفا دستور مرغ تنوری بازاری با سویاسس را در این اموزشها قرار دهید