سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

انتقاد میشل اوباما از مواضع کاخ سفید در قبال نژادپرستی

همسر رئیس‌جمهور سابق آمریکا با انتقاد از رویکرد دولت در قبال معترضان به نژادپرستی، خواستار رای دادن آمریکایی‌ها برای تغییر اوضاع شد.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روزنامه گاردین، میشل اوباما، همسر رئیس جمهور سابق آمریکا، گفت از تیراندازی‌ها در شهر کنوشا در ایالت ویسکانسین، در این هفته بسیار «اندوهگین» شده و به خاطر آسیبی که رنگین‌پوست‌ها در آمریکا متحمل می‌شوند, «خسته و ناامید» است.

او در بیانیه بلندی که روز جمعه منتشر کرد تیراندازی به جیکوب بلیک، شهروند ویسکانسین، را که پلیس در مقابل چشم فرزندانش ۷ بار از پشت به وی شلیک کرد، و همچنین تیراندازی یک شبه نظامی راستگرای ۱۷ ساله به ۳ معترض را محکوم کرد.

همسر باراک اوباما نوشت: من از تیراندازی‌ها در کنوشا بسیار شوکه و اندوهگین شده‌ام. من مانند بسیاری از شما دیگر خسته و ناامید هستم. این باری است که می‌دانم رنگین‌پوستان در سراسر کشور بار دیگر آن را بر دوش می‌کشند.

میشل اوباما همچنین با کلمات کنایه‌آمیز به دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، عدم همدلی، ایجاد اختلاف در زمان بحران و نژادپرستی قدیمی و سیستماتیک در سراسر کشور را که در اخبار و از کاخ سفید منتشر می‌شود، محکوم کرد.

او با اشاره به اعتراضات علیه خشونت پلیس و نابرابری نژادی که در ماه‌های اخیر در سراسر آمریکا شکل گرفته است، آمریکایی‌ها را به رای دادن برای پیشبرد اصلاحات تشویق کرد.

بانوی اول سابق آمریکا گفت: «این اعتراضات و اقدامات موجب نخواهد شد که جیکوب بلیک یک بار دیگر بتواند راه برود و آسیبی که به آن بچه‌ها وارد شده را پاک نخواهد کرد. این اقدامات، کسانی را که از ما گرفته شده اند، باز نمی‌گرداند. اما کاری که انجام می‌دهد این است که چشم‌ها را باز می‌کند، وجدان‌ها را بیدار می‌کند و به مردم یادآوری می‌کند که این مشکل در اوایل تابستان حل نشد و به این زودی‌ها نیز حل نخواهد شد مگر آن که ما تغییری ایجاد کنیم.»

بیانیه میشل اوباما پس از آن منتشر شد که ده‌ها هزار نفر روز جمعه به منظور برگزاری تظاهرات «زانویت را از گردن ما بردار» در واشنگتن دی سی تجمع کردند. تظاهرکنندگان که در مقابل بنای یادبود لینکلن جمع شده بودند -در حالی که بسیاری از آن‌ها تیشرتی با این مضمون «جان سیاهپوستان مهم است» به تن داشتند- خواستار برابری نژادی و پایان دادن به خشونت پلیس در آمریکا شدند.

روز جمعه همچنین پنجاه و هفتمین سالگرد سخنرانی مارتین لوترکینگ با عنوان «من رویایی دارم» بود که وی در آن سخنرانی خواستار برابری نژادی شده بود.

انتهای پیام/

 
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.