به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، قمر شهریاری رییس گروه بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اظهارداشت: به هیاتهای عزادری توصیه میشود از پذیرایی در هیاتها خودداری و تنها نذورات را در قالب بسته بندی توزیع کنند.
او با بیان اینکه توزیع نذورات بهتر است به صورت مواد اولیه غذایی خشک و خام و بسته بندی شده باشد و در صورت توزیع مواد غذایی گرم و پخته استفاده از ظروف یکبارمصرف گیاهیِ یک نفره الزامی است و توزیع آب، نوشیدنی و ماست به شکل بستهبندیهای یک نفره انجام شود.
رییس گروه بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: معرفی محل طبخ غذا و آشپزها به بازرسان بهداشت محیط مراکز بهداشت و اخذ مجوزهای لازم و ممنوعیت ورود و خروج به محل طبخ غذا و دخالت افراد متفرقه در امر تهیه و توزیع غذا و اخذ کارت بهداشت برای همه افراد دست اندرکار تهیه، طبخ و توزیع مواد غذایی الزامی است.
او با بیان اینکه شستشوی دقیق و گندزدایی ظروف و ابزار طبخ غذا قبل و بعد از طبخ الزامی است افزود: از صرف غذا در محل هیات به شکل جمعی خوداری و غذا به صورت بیرون ارائه شود.
شهریاری گفت: مردم سیستان و بلوچستان میتوانند در صورت هرگونه شکایات و یا انتقاد در زمینه عدم اجرای دستورالعملهای بهداشتی را از طریق سامانه تلفنی ۱۹۰ اطلاع دهند تا در کمترین زمان ممکن رسیدگی شود.
انتهای پیام/ع