او از شناسایی نقاط ضعف و قوت دستگاههای اجرایی در این جشنواره خبر داد و گفت : این موضوع به دستگاهها کمک میکند تا نقاط قوت خود را تقویب و در جهت رفع نقاط ضعفشان تلاش کنند و موجب بهبود برنامه ریزی در امور دستگاهها میشود.
او با بیان اینکه تمامی دستگاههای اجرایی استان برتر هستند، افزود: کار کردن در شرایط سخت اقتصادی و تحریم قطعا توان و تلاش مضاعفی را میطلبد و در همین راستا عملکرد تمام دستگاههای استان قابل تقدیر است.
وفایی به کاهش شش درصدی نرخ بیکاری استان در دوسال اخیر اشاره کرد وافزود: این مهم جز با همکاری تمام دستگاههای استان محقق نشده و تمام مدیران و کارمندان اتفاق بزرگی را در این شرایط رکود و کاهش درآمدهای نفتی در استان رقم زدهاند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمانشاه ادامه داد: کاهش نرخ بیکاری به معنای رفع این معضل در استان نیست و بیکاری همچنان اولویت و معضل اصلی در استان محسوب میشود و تمام مدیران و کارمندان باید تلاش کنند تا در سالهای آتی بتوانیم بر این مشکل فایق بیاییم.
وفایی با اشاره به حضور اختیاری دستگاههای اجرایی در این جشنواره، گفت: در همین راستا ۵۱ دستگاه برای حضور در این جشنواره اعلام آمادگی کردند.
او افزود: از طرفی حضور برخی از دستگاهها از جمله بانکها، بیمهها، دانشگاهها و شهرداریها در این جشنواره الزامی است و در مجموع ۶۵ دستگاه در این جشنواره امسال حضور داشتند.
وفایی با اشاره به لحاظ شاخصهای اختصاصی و عمومی در ارزیابی عملکرد دستگاههای اجرایی استان گفت: شاخصهای اختصاصی مربوط به عملکرد دستگاه اجرایی در اجرای ماموریتهای محوله بر اساس اسناد توسعه، سیاستهای اقتصاد مقاومتی و ... است.
او افزود: در بحث شاخصهای عمومی هم شش محور توسعه دولت الکترونیک، اصلاح ساختار سازمانی، مدیریت سرمایه انسانی، بهبود فضای کسب و کار، ارتقا سلامت اداری و پاسخگویی و استقرار نظام مدیریت عملکرد برای ارزیابی عملکرد دستگاههای اجرایی در نظر گرفته شده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمانشاه با اشاره به خدمات دولت در افزایش حقوق کارمندان، گفت: حداقل حقوق کارمندان از ۴۹۰ هزار تومان در سال ۹۲ به ۱.۹ میلیون تومان در حال حاضر رسیده که نشان از رشد ۲۶۶ درصدی حقوق دارد.
وفایی افزود: همچنین افزایش متوسط حقوق کارمندان از ۱.۷ میلیون تومان در سال ۱۳۹۲ به ۵.۴ میلیون تومان در حال حاضر رسیده است.
انتهای پیام/د