سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

راه‌اندازی سامانه امین در سه استان کشور/ تا کنون ۸ هزار نفر در سامانه امین ثبت نام کرده اند

قائم مقام ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور گفت: تا کنون ۸ هزار نفر در سامانه امین ثبت نام کرده اند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، حجت‌الاسلام روح‌الله میرزایی قائم مقام ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور در سفر به شهرکرد و در جمع خبرنگاران با اشاره به راه‌اندازی سامانه امین در سه استان کشور گفت: تا کنون ۸ هزار نفر در این سامانه ثبت‌نام کرده اند.

او افزود: این سامانه در سه استان کردستان، تهران و فارس رونمایی شده است.


بیشتر بخوانید


میرزایی با اشاره به اینکه رونمایی از این سامانه در استان چهارمحال و بختیاری نیز انجام شده است اضافه کرد: این سامانه برای آموزش و ارتباط میان آمران به معروف و گروه‌های مطالبه‌گری و جهادی طراحی شده است.

او ادامه داد: افراد می‌توانند در سایت ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر کشور وارد و در سامانه به صورت فردی و گروهی ثبت‌نام کنند.

میرزایی با اشاره به فعال شدن نرم‌افزار اَپلیکیشن منادی در سایت این ستاد گفت: در فاز نخست رونمایی این اپلیکیشن، مردم می‌توانند مشکلات جامعه و اطلاع‌دهی کم‌کاری مسئولان را اطلاع رسانی کنند.

او افزود: این اپلیکیشن در کافه‌بازار راه‌اندازی می‌شود و در فاز نخست اطلاع‌رسانی کم‌کاری مسئولان و مدیران دستگاه‌های اجرایی کشور مورد پیگیری قرار می‌گیرد.

میرزایی با تأکید بر اینکه اطلاعات فردی افراد که پیامک به این اپلیکیشن ارسال می‌کنند، محرمانه است اضافه کرد: پس از بررسی نتایج به افراد اطلاع‌رسلانی خواهد شد.

او همچنین با تأکید بر اینکه فعالیت ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر، احیا کردن این فریضه الهی است ادامه داد: امر به معروف و نهی از منکر فقط خاص حجاب و عفاف نیست و باید در حوزه رسیدگی به مشکلات مردم و منطقه نیز ورود پیدا کرد.

میرزایی با انتقاد از اینکه جایگاه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه به درستی تبیین نشده است گفت: براساس فرمایش مقام معظم رهبری، تذکر دهی به مسئولان و مدیران مهمترین حوزه در فریضه امر به معروف و نهی از منکر است.

او افزود: زیربنای جامعه اسلامی فریضه امر به معروف و نهی از منکر است و باید موانع پیش روی این فریضه برداشته شود.

میرزایی اضافه کرد: وجود موانع و فراهم نبودن زیرساخت‌های امر به معروف، محدود، محصور و منحصر بودن این فریضه به یک موضوع خاص از مهمترین آسیب‌های پیش‌روی فریضه امر به معرف و نهی از منکر است.

او با تأکید بر اینکه پایین‌ترین و کوچکترین فریضه امر به معروف و نهی از منکر تذکر در خصوص حجاب و عفاف است ادامه داد: شناسایی مشکلات و کاستی‌ها در استان از جمله مشکل آب، رفع مشکلات جامعه کارگری، نشت نفت در بخشی از اراضی کشاورزی و رودخانه سرخون، مشکلات رفتینگ و یا برخی تخلفات در حوزه گردشگری از جمله مصادیق امر به معروف و نهی از منکر در استان است.

میرزایی به نهادینه کردن فرهنگ مطالبه‌گری در جامعه تاکید کرد و گفت: با توسعه مطالبه‌گری و همچنین فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر که تنها در حوزه حجاب نیست و می‌توان در همه حوزه‌ها ورود پیدا کرد و مردم از حق خود در بسیاری از زمینه‌ها کوتاه نخواهند آمد.

او افزود: مطالبه‌گری از مسئولان و دست‌اندرکاران اجرایی با همکاری رسانه‌ها باید در جامعه نهادینه شود.

میرزایی اضافه کرد: در راستای حمایت از مطالبه‌گران و آمران به معروف و ناهیان از منکر با همکاری دستگاه قضایی، وکیل رایگان در اختیار این افراد قرار خواهد گرفت که از هشت ماه گذشته تاکنون ۳۰۰ وکیل رایگان در اختیار مردم دغدغه‌مند قرار گرفته است.

او به ارائه مشاوره رایگاه به این افراد به عنوان دغدغه دیگر این ستاد اشاره کرد و گفت: حمایت همه جانبه از آمران به معروف و ناهیان منکر در دستور کار این ستاد قرار دارد.

انتهای پیام/ف

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.