به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه شارلوت آناناس را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم:
٤بسته کیک رولی
٢ قاشق غذاخوری سر پر نشاسته
٢قاشق غذاخوری سرپر آرد
٤لیوان شیر
١لیوان خامه فرم گرفته
١عدد زردهی تخم مرغ
١لیوان شکر
١قاشق غذا کره
١قاشق چای خوری وانیل
ا لیوان کمپوت آناناس
طرز تهیه:
تمام مواد کرم بجز کره خامه و آناناس را داخل قابلمهای ریخته و روی حرارت قرار میدهیم ومرتب هم میزنیم تا بجوشد و کمی سفتتر شود سپس از روی حرارت برداشته ومیگذاریم تا سرد شود سپس یه کاسهی گود برداشته و داخل کاسه را بطور مرتب با سفلون میپوشانیم سپس کیک هارا مطابق تصویر میبریم و داخل کاسه میچینیم تا نصفه دیوارهی کاسه را بپوشاند. سپس خامه و کره را به کرم اضافه میکنیم باید دقت کنین که کرم کاملا سرد شده باشد سپس با هم زن بمدت ٥ دقیقه هم میزنیم و بعد آناناسها را داخلش میریزیم وبا قاشق هم میزنیم و در نهایت کرم آماده شده را داخل کاسه روی کیکها میریزیم و روی کرم را با کیکهای برش خورده میپوشانیم و دسر آماده شده را به مدت ٦ ساعت در یخچال قرار میدهیم بعد درظرف مورد نظر را روی کاسه گذاشته و کاسه را بر میگردانیم و سفلون را از روی کیکها بر میداریم.
منبع: شبکه آشپزی
انتهای پیام/