سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خورشت ریحان + طرز تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه خورشت ریحان را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز طرز تهیه خورشت  ریحان را به شما آموزش دهیم.

 مواد لازم برای ۴ نفر:
 ران گوسفند یا گوساله ۴۰۰ گرم
 روغن مایع به مقدار لازم
پیاز نگینی خردشده ۱ عدد
 زردچوبه ۱ ق چ
 سبزی خردشده ۵۰۰ گرم
 آب لیمو ترش تازه ۲ ق غ
 بادمجان ۴ عدد
 نمک و فلفل به مقدار لازم

 طرز تهیه:
۱- ابتدا سبزی خرد شده را خوب تفت دهید تا آبش کشیده شود. پس از سرخ شدن کنار بذارید.
۲- پیاز را در کمی روغن تفت دهید. ۳- گوشت خرد شده را اضافه کرده، زردچوبه و فلفل بزنید.
۴- وقتی گوشت تغییر رنگ داد سبزی سرخ شده را اضافه و خوب هم بزنید.
۵- آب گرم به خورش اضافه کنید و اجازه دهید گوشت خوب بپزد و خورش به روغن بیفتد.
۶- در این فاصله بادمجان‌ها را پوست بگیرید نمک بزنید تا تلخی آن‌ها گرفته شود.
۷- بادمجان‌ها را سرخ کنید.
۸- در اواخر پخت آب لیمو و نمک خورش را اندازه کنید بعد از یکی دو قل خورش را بردارید.
۹- حالا خورش را در ظرفی بکشید و بادمجان‌ها را رویش بگذارید.

سایر نکات:
سبزی این خورش شامل:
ریحان ۲۰۰ گرم، نعنا ۵۰ گرم، جعفری و گشنیز هر کدام ۱۰۰ گرم و تره ۵۰ گرم (۵۰۰ گرم) میباشد.

منبع:شبکه آشپزی

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.