سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کریمی: در تلاش هستیم تا پایان سال ۲۴ پروژه ورزشی آماده کنیم

مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور در نشست خبری به مناسب هفته دولت صحبت‌هایی را مطرح کرد.

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، حسین کریمی مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور در نشست خبری به مناسب هفته دولت اظهار داشت: خیلی  رسانه‌ای نیستم و بیشتر به فعالیت عمرانی می پردازم و شرمنده ام که ۲ سال نشستی نداشته ام.

کریمی ادامه داد: شرکت توسعه از سال ۷۸ به منظور نگهداری و فعالیت‌های عمرانی ورزشی کشور آغاز به کار کرد و از سال ۸۳ تا ۹۲ توانسته ۲۶۹ پروژه ورزشی را به سرانجام برساند  و یک میلیون ۳۹۳ هزار متر مربع فضای ورزشی ایجاد کند. از سال ۹۲ تا پایان سال ۹۸ صدو یک پروژه انجام شده و در سال ۹۹ نیز ۹ پروژه آماده افتتاح است که در هفته دولت افتتاح خواهیم کرد. در تلاش هستیم تا پایان سال نیز ۲۴ پروژه ورزشی را آماده کرده و به دست استفاده کنندگان برسانیم.

او افزود: ما ۷ پروژه استادیوم بالای ۲۰ هزار نفر ساخته ایم و ۲ پروژه به دلیل اعتبارات تکمیل نکرده ایم از جمله استادیوم ورزشی بانوان در مجموعه ورزشی آزادی؛  سالن‌های ۶ هزار نفری نیز تا این لحظه ۸ پروژه شده و آماده استفاده هستند.

کریمی ادامه داد: بحث نگهداری از اماکن ورزشی هم در دستور کارمان قرار داشت. ما بازسازی کامل و گیت گذاری ورزشگاه آزادی را داشتیم که این مسئله مورد انتظار مردم بود و انجام شد. الان با زیرساختی که آماده شده، صد هزار نفر به راحتی می‌توانند وارد ورزشگاه شوند. البته ظرفیت استادیوم ۷۸ هزار نفر است و در اسم، صد هزار نفری گفته می‌شود. از قبل از انقلاب فقط استادیوم آزادی را داشتیم، اما بعد از انقلاب پروژه‌های بزرگی ساخته و اجرا شد.

وی ادامه داد: همه اقدامات لازم را برای بازسازی آزادی انجام دادیم. در مجموعه انقلاب هم کار‌های بزرگی شد و در حال بازسازی و نوسازی بخش‌های مختلف هستیم. مجموعه شیرودی هم هنوز به ایده‌آل مدنظرمان نرسیده‌ایم، هرچند اقدامات خوبی انجام شده است.

وی درباره این موضوع که گفته می‌شود برخی از این افتتاح‌ها به صورت صوری و تکمیل نشده است، تاکید کرد: تا زمانی که پروژه‌ای کامل نشود، افتتاح نمی‌کنیم، اما درباره استادیوم‌های فوتبال کمی متفاوت است. متاسفانه در برخی استان‌ها ورزشگاه‌های پانزده هزار نفری ساخته شده که حتی یک مسابقه هم در آن انجام نشده است. در واقع در استان‌هایی ساخته شده که فوتبالی نیستند. بر همین اساس استادیوم‌ها را براساس نیازی که در آن استان بوده، تکمیل و راه‌اندازی کرده‌ایم. کم کردن ظرفیت در این بخش، براساس برنامه‌ریزی بوده و بدون منطق نبوده است. نمی‌توانیم استادیومی با پانزده هزار سکو بسازیم، اما هزار نفر به آن بروند؛ بنابراین هیچ پروژه‌ای به صورت صوری افتتاح نشده است.

وی درباره بلیت فروشی در ورزشگاه آزادی و سهم پرسپولیس و استقلال در این بلیت فروشی گفت: ما فقط برای یک نیم فصل این مسئولیت را بر عهده گرفتیم تا مشکلات حل شود. پس از آن نیز به باشگاه‌ها واگذار کردیم و آن‌ها به بخش خصوصی دادند. فصل آینده نیز بلیت فروشی برعهده هر دو باشگاه خواهد بود.

وی درباره ساخت ساختمان مربوط به فدراسیون‌ها در پارکینگ‌های مجموعه ورزشی آزادی تصریح کرد: مجموعه آزادی در سالی ساخته شده که جمعیت ایران ۳۵ میلیون نفر بوده، اما الان به بیش از ۸۰ میلیون نفر رسیده‌ایم. ما اجازه نمی‌دهیم پارکینگ‌ها محدود شود و تبدیل به ساختمان شود. ما به دنبال ساخت پارکینگ طبقاتی در آزادی هستیم تا مشکلات حل شود. بخش‌هایی از مجموعه ورزشی آزادی تبدیل به زباله دان شده بود و ما آن بخش‌ها را تمیز کرده و در اختیار فدراسیون‌ها قرار دادیم. تنها راه نجات مجموعه آزادی، پارکینگ طبقاتی است و ما هم نباشیم، نفر بعدی باید برای حل مشکلات این مار را انجام بدهد.

وی درباره ساخت مجموعه در رشته‌های تخصصی گفت: مجمو‌هایی که در استان‌ها می‌سازیم، در اختیار ادارات کل ورزش و جوانان قرار می‌دهیم.

کریمی درباره پیست دیزین افزود: دیزین یک مجموعه بی‌نظیر است. این پیست به شدت فرسوده شده است، اما با یک کار جهادی، کار‌هایی کردیم که در نهایت اداره استاندارد تایید کرد. بااین وجود، دیزین مجموعه پرمشکلی است و ریسک نگهداری زیادی دارد. نیاز به ۴۰۰ تا ۵۰۰ میلیارد هزینه برای نگه‌داری و اقدامات اساسی است. ما سال گذشته پیست را یکساله در اختیار فدراسیون اسکی قرار دادیم و پس از شیوع ویروس کرونا، قرارداد فسخ شد. حالا پیست دوباره برای مزایده گذاشته شده و برنده آن مشخص می‌شود تا بهره‌برداری به آن واگذار شود.

وی درباره ورزشگاه شیرودی گفت: طرح جامعی قبل از حضور من تهیه شده بود که به نوعی می‌خواستند منیریه را به آنجا منتقل کنند. ورزشگاه شیرودی یادآور خاطرات زیادی است و اگر تبدیل به تجاری می‌شد، مورد انتقاد و لعن مردم قرار می‌گرفتیم. این ورزشگاه شرایط برگزاری مسابقه را ندارد، به همین دلیل به دنبال آن هستیم بخشی را تبدیل به موزه و قسمتی را نیز به خانه ورزشکاران تبدیل کنیم. طرح این کار انجام شده است؛ بنابراین تغییرات اساسی در این مجموعه نخواهیم داشت و این تغییرات بیشتر کاربری خواهد بود. چند سال قبل که طرح تجاری سازی مطرح شد، انتقادات زیادی صورت گرفت. به هر حال باید با کمی تغییرات، استفاده بهینه از این مجموعه کرد.

کریمی درباره اجاره بهای ورزشگاه آزادی برای تیم‌های فوتبال استقلال و پرسپولیس و همچنین بدهی این دو باشگاه به شرکت توسعه گفت: فکر می‌کنم مجموع بدهی دو باشگاه هفت میلیارد تومان است. برای امسال هم هر بازی باید ۱۵۰ میلیون تومان می‌دادند. پس از شیوع ویروس کرونا نیز نگاه حمایتی در این باره نسبت به دو باشگاه کرده‌ایم. بر همین اساس گفتیم که برای سه ماه که تا شش ماه افزایش می‌یابد، معاف از پرداخت اجاره شده‌اند. برای بدهی‌های قبلی به دنبال راه‌حل هستیم تا مشکل برطرف شود. پیش‌بینی شده که خسارت شرکت توسعه از عدم فعالیت‌های ورزشی در مجموعه‌های ورزشی تا پایان سال ۸۰ میلیارد تومان خواهد بود. برای مجموعه انقلاب هم در ماه چهار میلیارد تومان خسارت به دلیل عدم فعالیت‌ها داریم.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.