سرهنگ امین یادگار نژادافزود: به این ترتیب که کلاهبردار با تماس گرفتن با کادر درمان مانند پزشکان و پرستاران خودشان را مسئول امور مالی درمانگاه بیمارستان یا دانشگاه علوم پزشکی معرفی میکنند و اعلام میکنند که مبلغی اشتباهی به حساب آنها واریز و بلوکه شده است.
او تصریح کرد: بعد از کادر درمان میخواهند که به عابر بانک مراجعه کنند و موضوع را از آن طریق بررسی کنند و پس از حضور کادر درمان کنار عابر بانک و ورود کارت به دستگاهatm مبالغی از حساب آنها کم خواهد شد.
یادگار نژاد گفت: البته برعکس این موضوع هم اتفاق افتاده است و به جای کادر درمان بیمار طعمه کلاهبردار سایبری شده است به این ترتیب که کلاهبردار با داشتن اطلاعات از بیمار با خانواده وی تماس گرفته و ادعا میکند از امور مالی بیمارستان تماس گرفته و با عناوین مختلف مثل خرید تجهیزات پزشکی بیمار برای عمل تسویه حساب قبل از عمل و مواردی از این قبیل خواستار واریز مبلغی به حساب خود شده است.
او تاکید کرد: به کادر درمانی و پزشکی توصیه می کنیم در صورتی که تماسی در خصوص اشتباه در واریز به حساب دریافت کردید قبل از هرگونه انتقال وجه به سرعت با مسئول اداری مالی و یا قسمتهای بازرسی و حراست دستگاهی که در آن کار می کنید تماس گرفته و از صحت موضوع مطمئن شوید.
رییس پلیس فتا استان کرمان همچنین از عموم شهروندان خواست: در صورت تماس از بیمارستان برای واریز وجه حتماً قبل از واریز هر گونه وجهی به بخش مربوط و یا امور مالی بیمارستان مراجعه کرده و مطمئن شوید این واریز به درخواست آنها بوده و به حساب بیمارستان واریز میشود نه شخصی دیگر.
انتهای پیام/س