سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ترفند شیرینی پزی/ جلوگیری از چسبنده شدن سطح کیک

در گزارش زیر چند ترفند کاربردی که قبل از پخت انواع کیک باید بدانید را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،یکی از مشکلاتی که موقع کیک پختن ممکنه بهش برخورده باشید اینه که روی کیک حالت چسبنده و خیس داره.
علتش رو میدونین؟
دلایل مختلفی ممکنه داشته باشه که براتون مینویسم تا با کیک خودتون مقایسه و علت رو پیدا کنید:

۱) ممکنه وقتی هنوز کیک گرم بوده، روشو پوشونده باشید.
مثلا در ظرف دردار گذاشته باشید یا روش نایلون کشیده باشید که باعث شده کیک عرق کنه و چسبناک و خیس بشه. این کار باعث خمیری شدنش هم میشه.

۲) همیشه مقادیر رو طبق دستور استفاده کنید، چون مثلا اگه مقدار مایعات یا شکر بیشتر بشه باعث این مشکل میشه.

۳) ممکنه کیکتون هنوز کامل نپخته باشه. پخت کیک رو با سیخ چوبی چک کنید. اگر از مواد کیک به سیخ چوبی بچسبه یعنی کیک هنوز نیاز به پخت داره.

۴) کیک رو بعد از ده دقیقه که از فر خارج کردید، باید از قالب بیرون بیارید. اگه کیک داخل قالب بمونه و سرد بشه ممکنه روش چسبناک و بافتش کمی خمیری بشه.


بیشتر بخوانید


۵) در مورد کیک‌های اسفنجی، اگه از شکر دانه درشت استفاده کنید و شکر موقع هم زدن مواد، خوب مخلوط نشه، بعد از پخت روی کیک اسفنجیتون چسبناک میشه پس اگه شکرتون درشته، یکمی آسیابش کنید تا ریز بشه.

۶) بعضی وقتا دمای فر کمه و باعث این مشکل میشه. اگه همه نکات رو رعایت میکنید، ولی بازم کیکتون چسبناکه، اینبار ده درجه دما رو بیشتر کنید.

این موارد میتونه کمکتون کنه که دیگه این مشکل برای کیکتون پیش نیاد.

امیدوارم براتون کاربردی باشه.

منبع: salad tak

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.