به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه شیرینی گل رز را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
۱۲۵ گرم کره (در دمای اتاق)
۱ لیوان روغن
نصف لیوان ماست
۱ عددتخم مرغ
نصف لیوان آرد سمولینا
۱ قاشق چایخوری سرکه
۱ بسته وانیل
۱ بسته بیکینگ پودر
آرد به اندازه لازم (حدود ۳ فنجان)
برای شربت:
۳.۵ فنجان آب
۳، ۵ فنجان شکر
چند قطره آب لیمو
بیشتر بخوانید
طرز تهیه
اول از همه شربت دسر خود را آماده میکنیم و میگذاریم خنک شود (شربت سرد وتاتلی گرم هست) شکر، آب و آب لیمو را در یک قابلمه مخلوط میکنیم تا جوش بیاید ۵ دقیقه بعد از شروع به جوش، خاموش میکنین و میگذاریم سرد شود.
همه مواد بجز آرد را باهم مخلوط میکنیم وسپس آرد را کنترل شده اضافه میکنیم تا یک خمیر نرم داشته باشیم، خمیر را به دو قسمت تقسیم میکنیم و لای کاغذ روغنی با وردنه باز میکنیم زیاد نازک نباشد. بوسیله یک استکان خمیر را قالب میزنیم و ۳ تا ۳ روی هم میگذاریم و رول میکنیم سپس با یک چاقو از وسط میبریم ودر سینی فر میچینیم کل خمیر را همین کار میکنیم و وسط هر گل بادام یا فندق میگذاریم. و در فر که با دمای ۱۹۰ درجه گرم شده میگذاریم تا رویهی شیرینی طلایی شود بعد از اینکه حرارت اولیه را از دست داد شربت خنک را میریزیم و میگذاریم جذب شود. آماده سرو میباشد.
منبع: khaneye deser
انتهای پیام/