وی افزود: در سال ۲هزار تمام تولیدات مواد مخدر در افغانستان حدود ۲۰۰ تن بود و در سال ۲۰۱۷ به بیش از ۹ هزار تن رسید یعنی تولید مواد مخدر در افغانستان نزدیک به ۵۰ برابر شد.
مؤمنی گفت: بر اساس اطلاعات موثق هواپیماهای ناتو عملیات قاچاق مواد مخدر را در افغانستان انجام میدهند.
بیشتر بخوانید
لزوم بازنگری در قانون مبارزه با مواد مخدر/ مدت زمان نگهداری معتادان در کمپ به ۲ سال برسد
شایعه معتادان کرونا نمیگیرند، کذب است/ ماجرای گل خریدن حاج قاسم در قائمشهر
مومنی گفت: فعالیت هواپیمایی ناتو و قاچاق مواد مخدر از افغانستان نشان میدهد که با تولید مواد مخدر مواجهه نیستیم و درگیر یک جنگ هستیم که ایران در خط مقدم این جنگ مبارزه میکند.
وی گفت: با وجود شرایط کرونایی جمهوری اسلامی ایران بالاترین کشفیات را داشته و ۴ هزار شهید را در این راه تقدیم کرد. حمایت آشکار و علنی آمریکا از تولید مواد مخدر وجود دارد که نشان میدهد باید در این حوزه آسیب شناسی کنیم.
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه پیشگیری از اعتیاد موضوع مهمی است، افزود: موضوع مقابله با اعتیاد بر سر جای خود است و جمهوری اسلامی همواره مقابله میکند، اما با توجه به آسیب شناسیهای صورت گرفته، نشان میدهد در حوزه پیشگیری کمی غفلت کردیم درحالی که ظرفیتهای خوبی در این حوزه وجود دارد.
وی ادامه داد: اولویت ستاد مبارزه با مواد مخدر علاوه بر درمان و مقابله توجه به امر پیشگیری است و برنامه ریزی صورت گرفته است و سال گذشته برای امر پیشگیری طرح یاریگران تصویب شد.
مومنی تصریح کرد: با استفاده سازمانهای مردم نهاد، همکاری مردم و رسانههای جمعی برای پیشگیری از اعتیاد فعالیت می کنیم و باید تلاش کنیم تا حتی یک نفر معتاد نشود چراکه بهترین راه برای کنترل اعتیاد پیشگیری است.
دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر بیان کرد: ۲۰ هزار مدرسه پیش بینی شده بود که در طرح یاریگران زندگی قرار بگیرند و تا به الان ۱۲ هزار مدرسه آموزشهای لازم را دیدند که به دلیل کرونا ما نتوانستیم باقی آموزشها را در مدارس اجرا کنیم که البته باید از آموزشهای مجازی و فضای مجازی کمک بگیریم.
وی خاطرنشان کرد: رشد شیوع مصرف مواد مخدر در جمعیت دانش آموزی متوقف شده است و این خبر خوبی است.
انتهای پیام/