سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه رول هویج یک پیش غذای جدید و خوشمزه

در این مطلب قصد داریم روش تهیه رول هویج را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه رول هویج را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.


مواد لازم:

تخم‌مرغ: ۳ عدد
هویج متوسط: ۳ عدد
پیاز: یک عدد
آرد: ۲ قاشق غذاخوری
ماست چکیده: یک لیوان
نعناع تازه به میزان دل‌خواه


بیشتر بخوانید

طرز تهیه:

پیاز را ریز خرد کرده و با کمی روغن تفت می‌دهیم. هویج را ریز رنده می‌کنیم. آن را به پیاز افزوده، تفت می‌دهیم تا آب آن گرفته و به شکلی نرم در آید. سپس تابه را کنار می‌گذاریم تا خنک شود.

سفیده و زردۀ تخم‌مرغ را از هم جدا می‌کنیم. هر کدام را جداگانه می‌زنیم تا سفیده کاملاً پف کند و سفت شود و زرده هم حجم بگیرد.

ترکیب هویج و پیاز را به زرده اضافه کرده و به آرامی مخلوط می‌کنیم. آرد را به مواد افزوده، هم می‌زنیم تا تمام آن‌ها یکدست شوند. سپس سفیده‌ها را در چند مرحله به شکل دَورانی با بقیۀ مواد مخلوط می‌کنیم.

روی سینی فر کاغذ روغنی می‌گذاریم. کاغذ را کمی چرب می‌کنیم. مخلوط را روی آن پهن کرده و به دقت صاف می‌کنیم. سینی را داخل فر که از قبل گرم شده، حدود یک ربع تا بیست دقیقه قرار می‌دهیم. باید مراقب بود بیش از اندازه نپزد تا خشک نشود. وقتی مواد را از فر بیرون آوردیم، روی کاغذ روغنی تمیز می‌گذاریم و شبیه ساندویچ رول می‌کنیم.

پس از خنک شدن، رول را باز می‌کنیم. روی آن ماست چکیده می‌مالیم وکمی نعناع خردشده روی ماست می‌پاشیم. دوباره رول می‌کنیم و حدود ۴ ساعت در یخچال قرار می‌دهیم. سپس برش می‌زنیم و سرو می‌کنیم.

حالا که با طرز تهیه رول هویج آشنا شدید، حتماً آن را در مهمانی‌ها و دورهمی‌های دوستانه درست کنید و از آن لذت ببرید.

منبع: آشپزی ها

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.