سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فوت و فن‌های پخت یک شله زرد خوشمزه

در گزارش زیر چند ترفند برای پخت یک شله زرد خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، این روز‌ها اعضای خانواده ممکن است در برنامه روزانه پخت شله زرد را داشته باشند. به همین دلیل در ادامه به فوت و فن‌هایی برای بهتر شدن شله زرد اشاره می‌کنیم. روش تهیه آن را بیشتر کدبانو‌ها می‌دانند. بهتر است از برنج نیمه استفاده کنید و شیرینی آن را زیاد نکنید. (معمولا میزان شکر را دو برابر برنج در نظر می‌گیرند.)


بیشتر بخوانید


۱- برای بهتر پخته شدن برنج شله زرد، می‌توانید برنج را از شب قبل بشویید و بگذارید با ٣ پیمانه آب تا صبح خیس بخورد.

۲- برای خوشمزه‌تر شدن شله زرد، می‌توانید از برنج نیم دانه استفاده کنید.

۳- بعد از اضافه کردن شکر باید مرتب هم بزنید، چون شله زرد معمولاً زود ته می‌گیرد.

۴- اگر آب شله زرد کشیده و سفت شده است، می‌توانید کمی آب جوش به آن اضافه کنید.

۵- بهتر است دانه‌های هل را از پوست خارج و با کمی آب جوش دم کنید. سپس صاف کرده‌ِ آن را به شله زرد اضافه کنید تا رنگ شله زرد را تغییر ندهد.

۶- روش دیگر هم این است که مقدار لازم پودر هل را در ظرفی بریزید و پوسته آن را بشکافید و رویش آب بریزید و در ظرف را ببندید. بعد ظرف را روی حرارت قرار دهید (به روش بن ماری) نیم ساعت زمان دهید تا اسانس هل خارج شود. هنگام اضافه کردن هل آن را از آب خارج کنید و فقط آب را به شله زرد یا فرنی بیفزایید.

۷- بادام شله زرد را می‌توانید قبل از افزودن در گلاب خیس کنید و هنگام اضافه کردن به شله زرد آن را داخل قابلمه بریزید. این کار باعث نرم شدن خلال بادام می‌شود.

۸- نکته مهم درباره اضافه کردن شکر به شله زرد این است که دقت کنید وقتی شکر را اضافه کنید که برنج به میزان دلخواه شما پخته شده باشد. زیرا پس از اضافه کردن شکر شله زرد کمی لعاب می‌اندازد، اما به هیچ وجه برنج بیشتر نمی‌پزد.

 

منبع: خراسان

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.