به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه گوجه پلو با تن ماهی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر
تن ماهی: ۱ عدد
برنج: ۳ پیمانه (منظور پیمانهای است که برنج را با آن اندازه میگیرید و معمولا هر ۵ پیمانه معادل یک کیلوگرم است)
سیر: ۲ حبه له شده
گوجه فرنگی: ۲ عدد نگینی خرد شده
پیازچه: ۳ ساقه نگینی خرد شده
جعفری پاک و ساطوری شده: ۳ قاشق غذاخوری
رب گوجهفرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
کره: ۵۰ گرم
روغن مایع: به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه: به میزان دلخواه
زعفران: ۲ قاشق غذاخوری
بیشتر بخوانید
طرز تهیه
ابتدا به مدت ۴ تا ۵ ساعت برنج را با آب و نمک بخیسانید. در یک قابلمه به اندازه لازم آب بریزید و آب را جوش بیاورید. آب برنج را خالی کنید و در قابلمه آبجوش بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه اجازه بدهید قل بخورد. زمانی که ظاهر برنج کمی حالت ترک خورده پیدا کند بهتر است برنج را آبکش کنید.
در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید، کمی که روغن گرم شد سیر له شده و پیاز نگینی خرد شده را در روغن کمی تفت دهید. حالا گوجهفرنگی را اضافه دهید. آب گوجهها که کشیده شد، ۲ قاشق رب گوجهفرنگی را اضافه کنید و هم بزنید. کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. حالا تن ماهی که بیست دقیقه جوشانده شده را به این مواد اضافه کنید. کمی که تفت خورد، جعفری خرد شده را اضافه کنید.
روش دم کردن پلو با تن ماهی شبیه سایر پلوهاست. در یک قابلمه مقداری روغن بریزید، وقتی که داغ شد به صورت لایه لایه برنج و مواد لای پلو را اضافه کنید. لایه آخر باید برنج باشد و سپس دو قاشق زعفران دم کرده و آب شده را روی برنج بریزید. ۲۰ تا ۳۰ دقیقه زمان بدهید تا پلو دم بکشد. ۵ دقیقه آخر دم کشیدن، شعله گاز را زیاد کنید تا یک تهدیگ قالبی به دست بیاورید، اما مراقب باشید در صورتی که کف قابلمهتان نازک است تهدیگ نسوزد.
بعد از دم کشیدن پلو و قبل از سرو کردن روی آن مقداری کره آب شده بریزید. پلو تن ماهی با گوجه فرنگی را میتوانید با ترشی بندری و لیته میل کنید.
منبع: مجله کوروش
انتهای پیام/
ماهی با ترشی نباید خورده بشه چون هر دو phاسیدی دارن و بهتره با سبزی خوردن خورده بشه که phبدن رو اسیدی نکنه، بخصوص در بیماران ام اس و روماتیسمی و بیماریهای اعصاب و روان .
متشکرم