سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه کاک کرمانشاه

در این مطلب قصد داریم روش تهیه کاک کرمانشاه را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کاک کرمانشاه را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد اولیه خمیر فیلو:

۵۰۰ گرم آرد گندم نول یا همه کاره
تقریبا یک و نیم لیوان آب
یک ق چ نمک
۳ ق غ روغن مایع

کره آب شده مقداری
مخلوط پودر قند و پودر هل


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

همه مواد رو با هم مخلوط می‌کنیم و خوب ورز میدیم تا جایی که خمیر به دست نچسبه. یک ساعت با روکش پلاستیکی در دمای اتاق استراحت میدیم و بعد دوباره کمی ورز میدیم و چونه میگیریم. روی چونه هارو بپوشونید که خشک نشن یک ق غ آرد و یک ق غ نشاسته ذرت رو باهم مخلوط کنید و از اون روی سطح کار بپاشید. چونه هارو به ضخامت سه میل باز کنید و روی اون رو با مقدار زیادی از مخلوط آرد و نشاسته بپوشونید حالا لایه بعدی رو روش بذارید و الی آخر دقت کنید بین لایه‌ها مقدار زیادی آرد بریزید، چون قراره دوباره باهمدیگه هم وردنه زده بشن و پهنتر بشن و نباید به هم بچسبن. اگه بار اولتونه خیلی نازکشون نکنید که اذیت نشید. حالا لایه هارو از روی هم یکی یکی بردارید و دوباره روی هم بچینید، ولی اینبار روی هر لایه رو با کره آب شده خوب چرب کنید روی لایه آخر که کره زدید مخلوطی از پودر قند و هل آسیاب شده رو الک کنید؛ و خمیر رو رول کنید با کمک نخ دندون رول رو به قسمت‌های کوچکتری برش بزنید و در قالب چرب شده در فری که از قبل روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم شده حدود ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که زیر شیرینی‌ها رنگ طلایی بگیره بپزید و بعد از پخت روی اون‌ها پودر قند یا مخلوط پودر قند و پودر پسته بریزید.

منبع: shirini ba asatid

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۳:۳۰ ۰۲ شهريور ۱۳۹۹
مگه الکیه اینطور درست نمی شه خیلی مهارت نیاز داره