به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم،سرهنگ موالی،رئیس پلیس فتای استان قم اظهار کرد: کلاهبرداران با توجه به فرا رسیدن ماه محرم و شیوع ویروس کرونا از شرایط موجود سوء استفاده کرده و با انجام تبلیغات مختلف در بستر شبکههای اجتماعی مبنی بر دریافت نذورات برای یاری رساندن به نیازمندان در حال فعالیت مجرمانه هستند.
او افزود: کلاهبرداران با سایتهای جعلی و دروغین به عنوان مؤسسات و سازمانهای سرشناس و معتبر؛ با اعلام شماره حسابهای شخصی، متقاضی واریز وجوهات به بهانه کمک به نیازمندان هستند.
سرهنگ موالی افزود: مجرمان سایبری با ترفند راه اندازی صفحات شخصی در شبکههای اجتماعی و پیام رسانها و سوء استفاده از نام و اعتبار افراد مشهور و شناخته شده همچون هنرمندان، ورزشکاران و سرشناسان کشور با مهندسی اجتماعی نظیر تحریک احساسات و کلیپهای تصویری شامل فیلم و عکس از نیازمندان، محرومان و خانوادههای کم بضاعت مدعی دریافت وجوه نذورات به منظور کمک رسانی به افراد آسیب پذیر و نیازمند میشوند.
او ادامه داد: با تجزیه و تحلیل این گونه فرآیندهای کلاهبرداری و پروندههای قضایی به پلیس فتا مشخص شد این نوع فعالیتها در فضای مجازی، عمدتاً با هدف سودجویی صورت میپذیرد.
رئیس پلیس فتای استان قم به همشهریان توصیه کرد: در صورت تمایل به پرداخت نذورات، حتما از طریق مؤسسات مجاز و شناخته شده که از طریق رسانهها و خبرگزاریهای رسمی و معتبر اطلاع رسانی میشود، اقدام کنند و در صورت مشاهده و گزارش موارد مشکوک و یا نیاز به اخذ مشاوره و راهنمایی با مراجعه به سایت رسمی پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.ir و یا از طریق شماره تماس ۰۲۵۲۴۲۱۷ میتوانند با پلیس فتای استان قم در ارتباط باشند.
انتهای پیام/ش