سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آموزش آشپزی؛ از خورش فندق قاتق تا طرز تهیه شیره انجیر و سرکه انگبین + تصاویر

در گزارش زیر طرز تهیه چند نوع غذای خوشمزه و مقوی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در بسته آشپزی زیر قصد داریم شما را با دستور پخت چند نوع غذای خوشمزه ایرانی و فرنگی آشنا کنیم.

 


بیشتربخوانید


به آشپزخانه مجازی خوش آمدید

طرز تهیه گوشت و سیب زمینی سوخاری

طرز تهیه توپک شیرینی زعفرانی

طرز تهیه پای براونی پنیری

آموزش نحوه تهیه انواع سالاد مکزیکی + نکات مهم برای خوش طعم کردن آن

میوه‌های خوشمزه تابستانی را با این ۳ روش خشک کنید!

طرز تهیه توپک سیب‌زمینی پنیری

طرز تهیه نان لقمه‌ای فوری

آموزش درست کردن دلمه پیاز صدفی خوشمزه

روش تهیه اشترودل با خمیر جادویی

با روش تهیه شیره انجیر آشنا شوید

طرز تهیه کیک هویج، کشمش و دارچین خانگی

طرز تهیه سوپ مارچوبه مجلسی به ساده‌ترین روش

طرز تهیه سوپ سیب زمینی ایرلندی

طرز تهیه خورش فندق قاتق

فوت و فن‌های تهیه خوراکی خوشمزه برای گیاهخواران

طرز تهیه کوکوی رشته‌ای

 

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.