سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پشت‌پرده نوستراداموس‌ بودن سیمپسون‌ها

گزارش منتشر شده درباره انیمیشن سیمپسون‌ها و پیش‌بینی‌های آن را از نظر می‌گذرانید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ۲۰ سال پیش، در یکی از اپیزود‌های انیمیشن محبوب سیمپسون‌ها، دونالد ترامپ تاجر مشهور عرصه مستغلات درمقام رئیس‌جمهور آمریکا رویت می‌شود.

با روی کار آمدن ترامپ، ناگهان فضای مجازی پر می‌شود از سکانس مذکور، زمانی که ترامپ درحال سخنرانی است و شخصیت اصلی سریال، هومر توسط نیرو‌های امنیتی دستگیر شده است. همین مساله باعث می‌شود خالقان سیمپسون‌ها را همچون نوستراداموس قرن ۲۱ بدانند.

در سال ۲۰۱۸ مایا سلام، نویسنده مشهور نیویورک‌تایمز سراغ این موضوع می‌رود. او در یادداشتی با عنوان «سیمپسون‌ها بسیاری را پیش‌بینی کرده‌اند، بیشترشان قابل‌ توضیحند» تفسیری غیرزرد از ماجرا می‌دهد. این روزنامه‌نگار تاکید می‌کند در اتاق نویسندگان سیمپسون‌ها خبری از گوی بلورین جهان‌بین نیست و به‌واقع نویسندگان این سریال باهوش‌ترین نویسندگان جهان نیستند. آل جین، یکی از نویسندگان اصلی سریال از سال ۱۹۹۸، به نیویورک‌تایمز می‌گوید: «آینده را می‌توان بهتر از کسی پیش‌بینی کرد که فکر می‌کند آینده را پیش‌بینی می‌کند.»

اپیزود‌های سیمپسون‌ها یک‌سال پس از تولید روی آنتن می‌رود و جین می‌گوید بنابراین «این فقط نوعی از قاب ذهن است که فکر می‌کنیم در یک‌سال آینده پیش‌رو داریم... من پیش‌بینی می‌کنم مردم بیش از حد پیش‌بینی‌های بزرگ ما را بزرگ می‌کنند.»

با این‌حال تنها مردم نیستند که سیمپسون‌ها را بزرگ می‌کنند، نخبگان هم مشتاقانه این سریال را دنبال می‌کنند و درباره‌اش می‌نویسند، مانند ویلیام ایروین که کتابی باعنوان «سیمپسون‌ها و فلسفه» نگاشته و سال‌هاست آن را به‌عنوان کورس دانشگاهی در دانشگاه کالیفرنیا تدریس می‌کند. جالب است بدانید ایروین مدیرگروه فلسفه کالج کینگ در ویلکزبار است. پس با یک آدم معمولی عاشق شایعات فضای مجازی روبه‌رو نیستیم.


بیشتربخوانید

  • علت انتخاب نام ترامپ در کارتون سیمپسون‌ها چه بود؟ +عکس

او بر این باور است که در سریال نویسندگان بر «سیمپسون‌ها» حکومت می‌کنند، نه بازیگران. نتیجه نمایشی است بسته‌بندی‌شده با ارجاع‌هایی به هنر، ادبیات، فرهنگ پاپ، سیاست و علم. او می‌گوید: «وقتی بسیاری از افراد باهوش نمایشی تلویزیونی تولید می‌کنند، الزامی بر پیش‌بینی‌های شگفت‌انگیز فراهم می‌شود.»

یکی دیگر از فاکتور‌های ممکن «قانون اعداد واقعا بزرگ»، یک مفهوم ارائه‌شده توسط فردریک ماستلر و پرسی دیاکونیز ریاضیدانان دانشگاه هاروارد است که در سال ۱۹۸۹ در مقاله‌ای باعنوان «روش‌هایی برای انطباقات مطالعاتی» ارائه دادند. این قانون بیان می‌کند «با یک نمونه کافی بزرگ، هرچیز نامعقولی برای رخ دادن مستعد است.»

برنارد بیتمن، نویسنده کتاب «ارتباط با همزمانی»، وجود «حوزه خودآگاهی» فضای ذهنی ما را پیش می‌کشد که اساسا «خودآگاهی جمعی در کار» است. او می‌گوید: «درشرایط مناسب، ما می‌توانیم چیز‌هایی را بدانیم که نمی‌دانیم می‌دانیم و گاهی اوقات می‌توانیم رویداد‌هایی را پیش‌بینی کنیم یا آنچه را فکر می‌کنیم جذب کنیم.»

استفانی، نویسنده سریال گفته است: «ما آینده‌نگارانی هستیم که ۱۰ ماه پیش‌رو را می‌نویسیم، بنابراین می‌خواهیم حدس بزنیم چه اتفاقی قرار است رخ دهد.»

مجله اینسایدر، درهمان روز‌های نخست ریاست‌جمهوری ترامپ سراغ جان دونالدسون، استاد فلسفه دانشگاه گلاسگو می‌رود. این استاد فلسفه بر این باور است که وجه ماجرا در فلسفه است و سریال مقدمه‌ای است بر فلسفه. باور این فیلسوف آن است که «سریال سیمپسون‌ها نمایشی درباره زندگی است و با موقعیت‌هایی سروکار دارد که به زندگی ما نزدیک است و بر موضوعاتی دست می‌گذارد که در زندگی روزمره با آن‌ها سروکار داریم؛ پس چندان هم عجیب نیست برخی مسائل به واقعیت تبدیل شوند.» شاید واقعیت همین باشد، شاید دور شدن مخاطبان سریال از واقعیت خویش، بازنمایی واقعیت روز را برایشان عجیب‌وغریب کرده است. شاید اگر ما نیز، چون آل جین پیش‌بینی‌هایمان را روی کاغذ بیاوریم، درنهایت به یک پیشگو بدل شویم؛ امری که حداقل عموم طرفداران سیمپسون‌ها از آن طفره می‌روند.

پیشگویی‌های کارتون سیمپسون‌ها

اگر در فضای مجازی به‌دنبال پیش‌بینی‌های سیمپسون‌ها بگردید با انبوهی از مطالب مختلف روبه‌رو می‌شوید. طرفداران سریال مشهور کمپانی فاکس تا توانسته‌اند در این باره تولید محتوا کرده‌اند. یکی از بهترین فهرست‌ها متعلق به سایت مشهور Business Insider است که در آن شرح مبسوطی از مهم‌ترین پیش‌بینی‌های این شخصیت‌های زردرنگ کرده است:

۱- ماهی سه‌چشم (فصل دوم، اپیزود۴)

در این اپیزود در سال ۱۹۹۰، بارت یک ماهی سه‌چشم به نام Blinky در رودخانه کنار نیروگاه هسته‌ای صید می‌کند که خبرساز می‌شود. بیش از یک دهه بعد، یک ماهی سه‌چشم در آرژانتین، در یک مخزن آب رویت می‌شود که از آبی متصل به نیروگاه برق هسته‌ای تغذیه می‌کرده است.

۲- سانسور داوودِ میکل‌آنژ (فصل دوم، اپیزود۶)

در سال ۱۹۹۰ اهالی اسپرینگفیلدی علیه به نمایش گذاشته شدن مجسمه داوودِ میکل آنژ در موزه محلی اعتراض می‌کنند و این اثر هنری را به خاطر برهنه بودنش، موهن می‌دانند. سانسور مجسمه در جولای۲۰۱۶ رخ می‌دهد، زمانی که گروهی از فعالان روس کمپینی برای پوشاندن یک مجسمه دوره رنسانس در مرکز سنت‌پترزبورگ راه‌اندازی می‌کنند.

۳- نامه‌ای از گروه بیتلز (فصل دوم، اپیزود ۱۸)

در سال ۱۹۹۱، شخصیت کارتونی رینگو استار، عضو گروه بیتلز به نامه یکی از طرفدارانش پاسخ می‌دهد که دهه‌ها قبل نوشته شده است. در سپتامبر ۲۰۱۳، دو طرفدار بیتلز از اسکس، از جانب پل مک‌کارتنی پاسخ نامه خود را پس از ۵۰ سال دریافت کردند. این پیام صوتی به سالن نمایشی در لندن ارسال شده بود که قرار بود گروه بیتلز در آن اجرا کند؛ اما سال‌ها بعد توسط یک مورخ در یک حراج پیدا می‌شود. در سال ۲۰۱۳، این دو در برنامه The One Show شبکه بی‌بی‌سی حضور یافته و نامه آنان همراه با پاسخ مک کارتنی به نمایش در می‌آید.

۴- حمله ببری سیگفرید و روی (فصل پنجم، اپیزود۱۰)

در سال ۱۹۹۳سیمپسون‌ها برنامه شعبده‌بازی مشهور سیگفرید و روی را هجو می‌کنند. در آن هجو، شعبده‌بازان به شکل بی‌رحمانه‌ای توسط یک ببر سفید مورد حمله قرار می‌گیرند. در سال ۲۰۱۳، روی هورن، عضو گروه در جریان یک نمایش زنده مورد حمله یکی از ببر‌های سفید قرار می‌گیرد، هرچند هورن از این حمله جان سالم به در می‌برد.

۵- رسوایی گوشت اسب (فصل پنجم، اپیزود۱۹)

در سال ۱۹۹۴، دوریس، شخصیت رستوران‌دار کارتون از گوشت اسب برای پختن نهار برای دانش‌آموزان مدرسه ابتدایی اسپرینگفیلد استفاده می‌کند. ۹ سال بعد، اداره امنیت غذایی ایرلند در بیش از یک‌سوم نمونه همبرگر‌های گوشتی سوپرمارکت‌ها و رستوران‌ها دی‌ان‌ای اسب می‌یابد؛ درحالی که این عدد در مورد گوشت خوک ۸۵ درصد بود.

۶- تصحیح خودکار (فصل ششم، اپیزود۸)

در ۱۹۹۴ دو شخصیت کیرنی و دولف، قلدر‌های مدرسه در دستگاه نیوتن می‌نویسند «کتک زدن مارتین». این یادداشت خیلی زود به «خوردن مارتا» تغییر پیدا می‌کند که می‌توان آن را به پیشگویی دخالت تصحیح خودکار دانست. در این اپیزود دستگاه نیوتن با برندی شبیه برند کمپانی اپل نمایش داده می‌شود. نیتین گاناترا، رئیس سابق بخش مهندسی اپلیکیشن‌های iOS اپل گفته بود که این اپیزود انتقادی نقش مهمی در تصحیح کیبورد آیفون‌ها داشته است.

۷- ساعت‌های هوشمند (فصل ششم، اپیزود۱۹)

ایده استفاده از ساعت به جای تلفن در سال ۱۹۹۵ نمایش داده می‌شود، نزدیک به ۲۰ سال پیش از معرفی اولین ساعت
هوشمند اپل.

۸- ساخت برج The Shard (فصل ششم، اپیزود۱۹)

در ۱۹۹۵ پیش‌بینی‌های غیرمنتظره‌ای در اپیزود «عروسی لیزا» به چشم می‌خورد. در جریان سفر لیزا به لندن، پشت برج موسوم به Tower Bridge یک آسمانخراش دیده می‌شود که شباهت بسیار عجیبی به برج The Shard دارد و درست در نقطه‌ای که بعد‌ها این برج ساخته شد نیز قرار دارد. ساخت این برج در سال ۲۰۰۹ و ۱۴ سال پس از انتشار فصل ششم آغاز شد.

۹- کتابداران رباتیک (فصل ششم، اپیزود۱۹)

در اپیزود «عروسی لیزا» ربات‌ها جایگزین کتابدار‌ها شده‌اند. بیش از ۲۰ سال بعد، دانشجویان رباتیک دانشگاه ابریستویث نمونه اولیه از ربات کتابدار را می‌سازند؛ درحالی که محققان سنگاپوری شروع به آزمایش ربات‌های کتابدار خود کرده بودند.

۱۰- کشف معادله بوزون هیگز (فصل هشتم، اپیزود اول)

درسال ۱۹۹۸ در اپیزودی با عنوان «جادوگر تراس همیشه سبز»، هومر سیمپسون مخترع می‌شود و در مقابل یک معادله بسیار پیچیده بر تخته سیاه دیده می‌شود. به گفته سایمون سینگ، نویسنده کتاب «سیمپسون‌ها و اسرار ریاضیاتی آنان»، این معادله یک پیشگویی باورنکردنی از جرم ذره بوزون هیگز است. این معادله در ابتدا توسط پروفسور پیتر هیگز و پنج فیزیکدان دیگر در سال ۱۹۶۴ مطرح شد؛ اما در ۲۰۱۳ دانشمندان توانستند این معادله را در یک آزمایش ۱۳میلیارد دلاری به اثبات برسانند.

۱۱- شیوع ابولا (فصل نهم، اپیزود۳)

۱۷ سال پیش از شیوع ابولا، در یکی از سکانس‌های اپیزود «ساکسیفون لیزا»، مارژ به بارت بیمار توصیه می‌کند کتابی با عنوان «جرج کنجکاو و ویروس ابولا» را بخواند. این ویروس در دهه ۱۹۹۰ شیوع خاصی نداشت؛ اما چند سال به صدر اخبار جهان می‌رسد. ابولا اولین‌بار در ۱۹۷۶ کشف شد و با وجود مرگبارترین شیوع آن در زمان حال، در ۱۹۹۵ باعث مرگ ۲۵۴ نفر در کنگو و ۲۲۴ نفر در اوگاندا در سال ۲۰۰۰ شده بود.

۱۲- خرید کمپانی فاکس قرن بیستم توسط دیزنی (فصل دهم، اپیزود۵)

در سال ۱۹۹۸، در اپیزود «وقتی یک ستاره پیش می‌کشی» ران هاوارد و برایان گریزر سناریویی برای هومر می‌نویسند. این سناریو در کمپانی فاکس قرن بیستم تولید شده و تابلوی نصب‌شده بر سردر دفتر مرکزی استودیو نشان می‌دهد این استودیو بخشی از کمپانی والت‌دیزنی است. در ۱۴ دسامبر ۲۰۱۷، دیزنی با رقم ۴/۵۲ میلیارد دلار استودیو فیلمسازی فاکس قرن بیستم را خریداری می‌کند. بدین‌ترتیب کنترل بسیاری از تولیدات تلویزیونی و سینمایی آن زمان مانند «مردان ایکس»، «آواتار» و حتی خود کارتون سیمپسون‌ها نیز به‌دست دیزنی می‌افتد.

۱۳- تولید گیاه توماکو (فصل یازدهم، اپیزود۵)

در سال ۱۹۹۹ هومر از انرژی هسته‌ای برای تولید یک گونه گیاهی هیبریدی متشکل از گوجه‌فرنگی و تنباکو استفاده می‌کند و آن را توماکو می‌نامد. این موضوع الهام‌بخش یکی از طرفداران سریال سیمپسون‌ها به نام راب باور برای تولید گیاه خاص خود می‌شود. در سال ۲۰۰۳، باور توانست از ریشه تنباکو و ساقه گوجه‌فرنگی گیاه جدید توماکو را بیافریند. نویسندگان کارتون متحیر از این ابداع باور و خانواده‌اش را به دفتر خود دعوت کردند و مزه میوه توماکو را چشیدند.

۱۴- نقص دستگاه‌های رای‌گیری (فصل بیستم، اپیزود۴)

در سال ۲۰۰۸، هومر را می‌بینیم که سعی دارد در انتخابات عمومی ایالات متحده به باراک اوباما رأی دهد؛ اما دستگاه رای‌گیری معیوب، رای او را تغییر می‌دهد. چهار سال بعد، پس از آنکه یک دستگاه رای‌گیری در پنسیلوانیا بسیاری از آرای ماخوذه برای اوباما را به حساب رقیب جمهوری خواهش، میت رامنی، به ثبت می‌رساند، مقامات ناچار به برداشتن آن می‌شوند.

۱۵- پیروزی ایالات متحده بر سوئد در مسابقات المپیک کرلینگ (فصل بیست‌ویکم، اپیزود۱۲)

در یکی از بزرگ‌ترین اتفاقات المپیک زمستانی۲۰۱۸، تیم ایالات‌متحده در مسابقه فینال کرلینگ تیم سوئد را شکست می‌دهد و مدال طلا را به‌دست می‌آورد. این پیروزی تاریخی در اپیزود «پسر کرل را ملاقات می‌کند» پیش‌بینی شده بود. در این اپیزود، مارژ و هومر سیمپسون در مسابقات المپیک ونکوور در تیم کرلینگ ایالات‌متحده حضور دارند که در آنجا تیم سوئد را شکست می‌دهند. در دنیای واقعی، تیم کرلینگ مردان ایالات‌متحده بعد از شکست تیم سوئد و در شرایطی که از حریف عقب بود به مدال طلای المپیک ۲۰۱۸ دست یافت، همان اتفاقی که دقیقا در سیمپسون‌ها به تصویر کشیده شده بود. این پیروزی دومین مدال تیم ملی کرلینگ ایالات‌متحده در تاریخ این ورزش بود.

۱۶- برنده جایزه نوبل (فصل بیست‌ودوم، اپیزود اول)

بنگت هولمشتروم استاد دانشگاه ام‌آی‌تی در سال ۲۰۱۶ برنده جایزه نوبل اقتصاد شد، ۶ سال بعد از آنکه نام وی در میان شانس‌های دریافت جایزه نوبل اقتصاد در کارتون سیمپسون‌ها دیده شد، نام این استاد برجسته در جریان شرط‌بندی مارتین، لیزا، دیتابیش و میلهاوس در مورد برندگان جایزه نوبل روی کارت شرط‌بندی دیده می‌شود.

۱۷- پیچش داستانی بزرگ دنریس تارگرین در سریال بازی تاج و تخت (فصل بیست‌ونهم، اپیزود اول)

در اپیزود ماقبل آخر فصل هشتم و پایانی سریال بازی تاج و تخت که سال گذشته منتشر شد، دنریس تارگرین با سوزاندن شهر از قبل تسلیم شده کینگز لندینگ توسط اژدهایان خود و کشتن هزاران نفر از ساکنان شهر، مخاطبان سریال را شوکه می‌کند. در سال ۲۰۱۷ در اپیزود «رعیت‌زادگان» سیمپسون‌ها سریال بازی تاج و تخت را حسابی هجو می‌کنند، برای مثال هومر اژد‌هایی را به زندگی باز می‌گرداند که در ادامه یک روستا را به خاکستر تبدیل می‌کند.

۱۸- پیش‌بینی ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ (فصل یازدهم، اپیزود۱۷)

در اپیزود «بارت به سوی آینده» در سال ۲۰۰۰ لیزا در آینده به‌عنوان ریاست‌جمهوری ایالات متحده انتخاب می‌شود. وی در دفتر کار خود خطاب به اعضای دولتش چنین می‌گوید: «همان‌طور که می‌دانید ما بودجه بسیار اندک از رئیس‌جمهور ترامپ به ارث برده‌ایم» و در ادامه توسط میلهاوس ون هوتن که وزیر امور خارجه است، از ورشکستگی کشورش مطلع می‌شود. ۶ سال بعد دونالد ترامپ به‌عنوان رئیس‌جمهور جدید ایالات‌متحده سوگند یاد کرد و اگرچه در سومین سال حضور او در کاخ سفید، کشورش هنوز ورشکسته نشده؛ اما شیوع ویروس کرونا ضربه‌ای بی‌سابقه به اقتصاد این کشور وارد کرده است.

منبع: فرهیختگان

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۵
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۷:۳۳ ۲۲ بهمن ۱۴۰۰
بازی سیمپسون ها یکی از بد ترین بازی های دنیا هست من طرفدار بزرگ سیمپسون ها بودم دوست داشتم بازیشو دانلود کنم ولی نذاشتن یه بارم به لول پانزده رسیدم ولی اکانتتو دزدیدن خدا لعنتشون کنه انشاالله
ناشناس
۰۱:۵۰ ۰۷ دی ۱۳۹۹
همه این ها بوی نفت میدهدتاموقعه از که نفت توخاورمیانه هست ۵اژدهای جهانی ایران هراسی راه میندازند تاسلاح به اقایان عرب ها بفروشند باور کنیدبااین پیشگوییها ی که حکومت سایه هادرست کرده اند به چیزی اختراع کرده اندمی خواهند به عربهای پولدار بفروشندتا بلکه ازگزندایران وایرانی درامان بمانندخدایاکی این نفت تموم میشه تابلکه ملتهای منطقه ازدست اینهارهایی پیداکنندوروی ارامش وببینند
سجاد
۱۴:۲۸ ۲۵ شهريور ۱۳۹۹
این ها پیشگویی نیست نقشه راه هستش . بر پایه این ها عمل میکنند
ناشناس
۰۴:۰۷ ۳۱ مرداد ۱۳۹۹
ماهی سه چشم چقدر شبیه جان بولتون هستش
ناشناس
۲۰:۳۱ ۳۰ مرداد ۱۳۹۹
بله همیشه با این مدل پیش گویی ها اینده رو. ورق میزنند البته در پیش گویی ها از همه علوم و فلسفه استفاده می کنند تا 90درصد هم درست بشه براشون خیلی عالیه.
ناشناس
۱۹:۲۴ ۳۰ مرداد ۱۳۹۹
کاش درمورد آینده ایران هم خوب می گفتند...
ناشناس
۱۸:۰۲ ۳۰ مرداد ۱۳۹۹
صهیونیسم جهانی این چیزارو پیشبینی نمیکنه خودش میسازتشون
مهدی
۱۷:۵۷ ۳۰ مرداد ۱۳۹۹
چرا همه ی اتفاقات در ایالات متحده و کشور های همپیمانش پیشبینی و اتفاق افتاده ؟؟؟؟
ناشناس
۱۷:۴۳ ۳۰ مرداد ۱۳۹۹
سازمان های سری ک دارن تو کشورای مختلف امور رو کنترل میکنن درست ولی یادمون باشه دوتا چیزو ۱-ید الله فوق ایدیهم۲_ومکروا ومکرالله و الله خیر الماکرین
ناشناس
۱۷:۳۰ ۳۰ مرداد ۱۳۹۹
کاشکی این انیمیشن هر قسمت قیمت دلار هم پیش بینی می کرد
ناشناس
۱۵:۴۰ ۳۰ مرداد ۱۳۹۹
امریکا نابود است
داود
۱۵:۲۱ ۳۰ مرداد ۱۳۹۹
سلام
در شبکه خبر بارها صحبتهای کارشناس ودانشمند اقتصادی دنیا که فردی چینی اصل است پخش میشه .
همین عقیده راداره که میگه :
دنیای امروز ما حاصل تصمیم مشترک ابرقدرتهای دنیاست.

..........ٔ.......................................................
داود
۱۵:۱۶ ۳۰ مرداد ۱۳۹۹
سلام
چه قبول کنید وچه قبول نکنید .اتفاقات دنیا مشکوکه .
انگار گروهی در اتاق فرمان در حال کارگردانی آن هستن.
ضمنا ابرقدرتهای دنیا پیمانهای مخفی زیادی باهم دارن .
نمونه اش برملا نکردن پروژه های دروغی ناسا در ماه وسیاره ها توسط چین وروسیه .
همچنین به قدرت رساندن بعضی از مسولین کشورها جهت رسیدن به منافع مشترکشان.
ناشناس
۱۵:۱۲ ۳۰ مرداد ۱۳۹۹
همه چیزتقصیرترامپه هراتفاق بدی میفته جدی میگم
نیویورک تایمز یا سمپسون ؟
۱۵:۰۹ ۳۰ مرداد ۱۳۹۹
سمپسون آمریکایی را رها کنید راکنید! من پیشگویی نیویورک تایمز را در باره انتخابات آمریکا قبول دارم:
یک روزی در آمریکا بین شمالی ها و جنوبی ها جنگ های داخلی رخ داد.
حالا اتفاقات انتخـــــابات بایدــــن و تــــرامپ را تماشا و پیگیری کنید....جنـــــگ داخــــلی در آمریـــــــــکا
داود
۱۵:۰۵ ۳۰ مرداد ۱۳۹۹
سلام
واقعیت را بپذیریم .
اطلاعاتی های ایران هم این را قبول دارن.
اینها پیشگویی نیست .انجمن هولناک وزیر زمینی متشکل از قدرتهای بزرگ دنیا درحال چینش اتفاقات دنیا از سالها قبل بوده اند.
مجید
۱۸:۱۰ ۳۰ مرداد ۱۳۹۹
کاملا باهات موافقم
هر کی مخالف حرف ایشونه بره سریال 24 رو نگاه کنه تا ببینه ایشون درست میگه
تو این سریال 4 یا 5 نفرن که معلوم نیست کین و کجان
چون فقط لب و دهنشون دیده میشه و از روی کشتی هاشون تو دریا با تلفن هاشون اونم فقط با سران دنیا حرف میزنن
بیشتر جنگها
ریزش بورس
و... کار همین هاس
حالا اینا کین و چکار میکنن و از کجا و نماینده کی هستن خودش معماییه
رضا
۱۳:۵۴ ۳۰ مرداد ۱۳۹۹
پیش بینی کاملا واقعیت دارد اما 100 درصد همیشه درست نمیباشد
ناشناس
۱۳:۰۱ ۳۰ مرداد ۱۳۹۹
ویروس همه گیری که از چین به سایر نقاط جهان میره هم در یکی از قسمت های این سریال به وضوح نشان داده شده.
ناشناس
۱۲:۲۴ ۳۰ مرداد ۱۳۹۹
کارآگاه گجت 1983 - smart watch
س
۱۱:۵۹ ۳۰ مرداد ۱۳۹۹
وای جی سی این ها پیش بینی نیست اینا از قبل برنامه ریزی شده ماییم که تو خواب هستیم
محمد
۱۱:۳۶ ۳۰ مرداد ۱۳۹۹
حالادراین گزارشی که باشگاه خبرنگاران جوان اورده است هیچ نتیجه گیری نشده که ایاداستان این سریال یک سناریوازپیش تعیین شده توسط بعضی ازافراداست یاواقعیتی است که به وقوع پیوسته است اصلاچه هدفی پشت این داستان است وایاافرادی مانندخودترامپ درگذشته نقشی درنگارش این داستان نداشته اند؟
ناشناس
۱۱:۲۶ ۳۰ مرداد ۱۳۹۹
اینا پیشگویی بوده ولی چون سوال پیچشون نکنن گفتن که پیشگویی نیست
ناشناس
۱۱:۲۶ ۳۰ مرداد ۱۳۹۹
اینا پیشگویی بوده ولی چون سوال پیچشون نکنن گفتن که پیشگویی نیست
امیر
۱۰:۵۳ ۳۰ مرداد ۱۳۹۹
من پیش بینی میکنم.وضع زندگی ما روز به روز بدتر میشه.
اگه تا سال دیگه این پیش بینی درست نبود.
از همه ملت عذرخواهی میکنم.
ناشناس
۱۰:۵۲ ۳۰ مرداد ۱۳۹۹
اینا بهیچ وجه پیشگویی نیست، دارن آینده رو میسازن و خیلی دقیق پازل چینی میکنن.
ناشناس
۱۱:۴۶ ۳۰ مرداد ۱۳۹۹
توهم توطئه نزن.
ناشناس
۱۲:۴۹ ۳۰ مرداد ۱۳۹۹
نظر منم همینطوره
داود
۱۵:۱۰ ۳۰ مرداد ۱۳۹۹
سلام
درست گفتید .اینها پیشگویی نیست .
نیروهای اطلاعاتی هم همین عقیده رادارن.
ناشناس
۰۸:۵۷ ۳۰ مرداد ۱۳۹۹
پیش گویی ؟!
اینا جزئی از جوامع مخفین که ایده هاشونه تحقق میدن تازه 11 سپتامبر رو نگفتی
داود
۱۵:۰۶ ۳۰ مرداد ۱۳۹۹
سلام
حق باشماست اینها دارن اتفاقات دنیا را دستکاری میکنن
ناشناس
۰۸:۴۱ ۳۰ مرداد ۱۳۹۹
خوب چی شد الان اینا الکی یا راست
ناشناس
۰۸:۱۱ ۳۰ مرداد ۱۳۹۹
خوب که چی وقتی یک روال مشخص تو کشوری وجود داشته باشه خوب یک برنامه که سهل کلی برنامه میشه ساخت که پیشگویی هاش درست از اب دربیاد
داود
۱۵:۰۹ ۳۰ مرداد ۱۳۹۹
سلام
پیشگویی این شکلی سخته .واحتمال مشابه با واقعیت خیلی کمه .پس نتیجه اینکه اینها پیشگویی نیست .درواقع چینش وانتخاب اتفاقات دنیاست .