او با اشاره به مشکلات و معضلات متعدد عکاسان، گفت : اولین معضل جدی بحث قیمت دوربین و تجهیزات عکاسی است، متاسفانه با افزایش قیمت ارز، قیمت این محصولات افزایش چشمگیری داشته است.
او افزود: در حال حاضر قیمت یک دوربین نیمه حرفهای با لنز آن حدود ۷۱۰ تا ۸۰ میلیون تومانی تمام میشود که تامین این هزینه در این شرایط اقتصادی برای بیشتر عکاسان کار دشواری است.
آریان پور ادامه داد: این قیمت، مربوط به دوربینهای نیمه حرفهای است و برای تهیه دوربینهای حرفهای باید تا بیش از ۱۰۰ میلیون تومان هم هزینه کرد که واقعا تامین آن دشوار است.
این عکاس کرمانشاهی از برخورد نامناسب مردم و سوژهها با عکاسان به عنوان دیگر معضل این قشر یاد کرد وافزود: متاسفانه هنوز هنر عکاسی برای مردم جانیفتاده و در بسیاری مواقع شاهد برخورد نامناسب مردم و سوژهها با عکاسان هستیم.
آریان پور از نبود گالریهای مناسب به عنوان یکی دیگر از مشکلات عکاسان برای برپایی نمایشگاه آثارشان یاد کرد وافزود: در همین شهر کرمانشاه فقط یک گالری استاندارد شهید آوینی را داریم که آن هم نیاز به تعمیر دارد. وجود یک گالری مناسب ضرورت جدی برای کلانشهر کرمانشاه است.
او به معضلات کرونا برای عکاسان هم اشاره کرد وادامه داد: آسیبهای کرونا قشر عکاسان را هم بی نصیب نگذاشته و به دلیل وجود این بیماری، امکان عکاسی در سطح جامعه مانند گذشته فراهم نیست.
او افزود: از طرفی به دلیل شیوع کرونا امکان برپایی نمایشگاه هم وجود ندارد و فعلا عکاسان در فضای مجازی اقدام به انتشار آثار خود میکنند.
او با اشاره به استقبال مردم از عکاسی با توجه به ارتقا کیفیت دوربینِ گوشی هایِ همراه، گفت: خوشبختانه این موضوع موجب شده بسیاری مردم به عکاسی علاقمند شده و بصورت آماتور به این حرفه بپردازند و تداوم این کار به افزایش سواد بصری مردم منجر میشود که به نفع حرفه عکاسی است.
او ادامه داد: اما معضل زمانی است که افراد با داشتن یک دوربین و گرفتن چند عکس، خود را عکاس حرفهای حساب کنند که این امر قطعا آسیب رسان خواهد بود.
سرپرست موقت انجمن عکاسان کرمانشاه با اشاره به عضویت ۱۲۰ نفر در این انجمن گفت: به دلیل شرایط کرونا امکان برگزاری انتخابات برای تعیین هیات مدیره انجمن فراهم نبود، اما حداکثر تا یک ماه آینده این انتخابات برگزار میشود .
انتهای پیام/د