سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرمانشاه برای جبران فرصت های از دست رفته باید قطب کشاورزی شود

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمانشاه گفت : اگر کرمانشاه قطب کشاورزی شود، فرصت‌های ازدست رفته این استان در بخش کشاورزی جبران خواهد شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ رمضان رویین تن رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمانشاه با بیان اینکه تصویب قطبیت کشاورزی استان کرمانشاه می‌تواند جهش چشمگیری را در میزان تولیدات بخش کشاورزی استان به همراه داشته باشد، گفت : اگر استان کرمانشاه قطب کشاورزی شود، فرصت‌های ازدست رفته این استان در بخش کشاورزی جبران شده و کشاورزی استان در مسیر شکوفایی قرار خواهد گرفت.

او با اشاره به ظرفیت‌های کشاورزی استان کرمانشاه، گفت : این استان همواره به عنوان یکی از قطب‌های کشاورزی در کشور مطرح بوده و پتانسیل‌های شکوفا نشده زیادی در بخش کشاورزی دارد.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمانشاه سپس با اشاره به برخورداری استان کرمانشاه از منابع آبی خوب، افزود: میزان نزولات جوی سالانه این استان تقریبا دو برابر میانگین کشور است و با احتساب منابع آبی مرتبط با سامانه گرمسیری سالانه حدود سه میلیارد مترمکعب آب سطحی و زیر زمینی به بخش کشاورزی این استان اختصاص پیدا می کند که عدد درخوری است.

رویین تن با بیان اینکه استان کرمانشاه در حوزه منابع خاک هم غنی است، گفت: خاک این استان خاصلخیز بوده و امکان انجام عملیات کشاورزی بدون هیچ محدودیتی در سراسر استان وجود دارد.

رویین‌تن ادامه داد: استان کرمانشاه از نظر قابلیت کشت گونه‌های گیاهی یکی از استان‌های مستعد کشاورزی است، به نحوی که تقریبا تمامی محصولات کشاورزی و گیاهی در این استان قابلیت کشت دارند.

او از متنوع بودن اقلیم به عنوان یکی از سرمایه‌های مهم استان در بخش کشاورزی یاد کرد و افزود: این استان بر اساس مطالعات آمایش سرزمین صورت گرفته هفت اقلیم مشخص کشاورزی و سه منطقه عمومی گرم، معتدل و سرد دارد که کمتر استانی از چنین ظرفیت‌های مهمی برخوردار است.

این مسئول با اشاره به وجود حدود یک میلیون هکتار اراضی کشاورزی حاصلخیز در استان، گفت: این استان همچنین حدود ۱.۴ میلیون هکتار جنگل و مرتع با کیفیت دارد که ظرفیت‌های قابل قبولی برای بخش کشاروزی هستند.

او اشاره‌ای هم به ظرفیت‌های ویژه دامی استان کرمانشاه داشت و ادامه داد: این استان در زمینه تولیدات دامی، هم از جهت کمی و هم از حیث کیفی در کشور شاخص است، به نحوی که خاستگاه گوسفند نژاد سنجابی که جزو نژاد‌های شناخته شده پشمی و گوشتی در کشور است، می‌باشد. گوسفند نژاد سنجابی طرفداران زیادی در کشور‌های حاشیه خلیج فارس دارد و در مواقعی که صادرات دام زنده آزاد باشد، شاهد صادرات این گوسفند در سطح وسیعی هستیم .

انتهای پیام/د

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.