سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه کوکی پودینگی با بافتی نرم

در این مطلب قصد داریم روش تهیه کوکی پودینگی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کوکی پودینگی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:


صد و بیست و پنج گرم کره
دو ق غ پودرشکر


وانیل یک ق چ


یک بسته پودینگ وانیلی (هر پودینگ با هر مارکی که تو دسترس بود میتونید استفاده کنید)


یک عدد زرده تخم مرغ


آرد یک پیمانه


شکلات چیپسی نسوز برای تزیین مقداری
پنجاه گرم شکلات تلخ با کیفیت میتونید در صورت استفاده از پودینگ شکلاتی، به جای هشتاد گرم از چهل گرم شکلات، یا کمتر استفاده کنید.




بیشتر بخوانید


طرز تهیه:


فرو روشن میکنیم، صد و هفتاد درجه
 شکلات رو بن ماری کرده کنار میذاریم
کره‌ی نرم و پودرشکرو خوب هم میزنیم
 شکلات رو بن ماری که از حرارت افتاده بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم 
سپس پودینگ و زرده‌ی تخم مرغ رو اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم (بسته‌ی پودینگ رو باز کرده و مستقیم به مواد اضافه میکنیم) 
آرد و وانیل روهم در این مرحله اضافه میکنیم
 مثل همه شیرینی‌های دیگه، خمیر رو جمع میکنیم
(ورز نمیدیم)
باید خمیری بدست بیاد که چسبندگی نداره 
از خمیر به اندازه یه فندق برمیداریم و کف دست گرد کرده (فقط گرد کنید، با کف دست له نکنید اگه میخواهید کپل بشه) و توی سینی فر، همراه با کاغذ روغنی، با کمی فاصله میچینیم و روی کوکی هارو شکلات چیپسی نسوز میذاریم و در فر گرم شده به مدت پانزده الی بیست دقیقه میپزیم، وقتی از فر درمیارید هنوز نرمه، بذارید سرد شه بد جابجا کنید.


نکته:


بسته به سلیقه و امکانات منزل میتونید از هر طعم پودینگی که در دسترس بود استفاده کنید، من از پودینگ موزی استفاده کردم که ترکیبش با شکلات عالی بود
 میتونید شکلات چیسی رو هم داخل مواد بریزید و هم برای تزیین روش استفاده کنید، یا به جاش روی کوکی‌ها اسمارتیز بذارید و یا اصلا کلاً جفتش رو حذف کنید
 برای نگهداری هم طبق معمول خارج از یخچال و داخل ظرف دربسته به مدت بیشتر از یک هفته می تونید نگه دارید.

منبع: honare tazeen

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.