او با بیان اینکه همه ما میتوانیم برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت کار کنیم و نباید فقط منتظر بنیاد شهید باشیم، گفت : برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت میتوانیم از ظرفیت مدارس و دانشگاهها استفاده کنیم.
استاندار کرمانشاه با بیان اینکه درصد قابل توجهی از کار در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در بخش نرم افزاری است، افزود: برای نهادینه کردن فرهنگ ایثار و شهادت نیاز داریم آن را به مانند دوران دفاع مقدس به یک فرهنگ عمومی تبدیل کنیم.
او ادامه داد: در حوزه سخت افزاری نیز شهرداری و دیگر نهادها با نصب المانها میتوانند به ترویج فرهنگ ایثار و شهادت کمک کنند.
او اشارهای هم به تبدیل شدن شهید حاج قاسم سلیمانی به یک مکتب داشت و افزود: امروز حاج قاسم را همه جوامع به عنوان نماد فرهنگ ایثار و شهادت میشناسند و این یعنی آدمهایی که ایثار خالصانه میکنند، در اذهان باقی میمانند.
بازوند اشارهای هم به تحریمهای ظالمانه دشمنان داشت و گفت: دشمنان ما فکر میکردند اگر ما را تحریم کنند به اهدافشان میرسند، اما دیدیم که بودجه سال ۱۳۹۹ نفت هیچ نقشی نداشت و با روحیه ایثارگری هم در برابر تحریمها و هم ویروس کرونا ایستادگی کرده ایم.
بازوند اشارهای هم به اجرای رزمایش کمک مومنانه با هدف کمک به همنوعان در سراسر کشور با تدبیر مقام معظم رهبری داشت و ادامه داد: در محرم هم این کمک به همنوعان که ریشه در فرهنگ ایثار و شهادت دارد، تداوم پیدا کند.
او با اشاره به در پیش بودن ماه محرم، گفت: فرهنگ ایثار و شهادت از عاشورا سرچشمه گرفته و انقلاب اسلامی ایران نیز در سایه همین فرهنگ عاشورایی به پیروزی رسیده است.
او ادامه داد: اگر در سالهای دفاع مقدس توانستیم خیلی از تهدیدها را به فرصت تبدیل کنیم، این اتفاق در سایه فرهنگ ایثار و شهادت نشات گرفته از فرهنگ عاشورا بدست آمده است و هرکجا بحرانی باشد نیازمند این فرهنگ هستیم.
او برای تخصیص اعتبار ۱۰۰ میلیون تومانی درخواست شده از سوی مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس برای چاپ کتب مرتبط با فرهنگ ایثار و شهادت قول مساعد داد .
انتهای پیام/د