سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پیراشکی گوشت و بادمجان با خمیر یوفکا یک پیش غذای مجلسی و خوشمزه +طرز تهیه

در این مطلب قصد داریم روش تهیه پیراشکی گوشت و بادمجان را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه پیراشکی گوشت و بادمجان را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

بادمجان: ۲ عدد متوسط

گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم

پیاز: ۱ عدد بزرگ

فلفل دلمه‌ای: ۱ عدد متوسط

رب گوجه فرنگی: ۴ قاشق غذاخوری

خمیر یوفکا: ۲ بسته

ترکیبی از خمیر‌های دلخواه: ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار

تخم مرغ: ۲ عدد

فلفل و نمک: به مقدار دلخواه

روغن مایع: به مقدار لازم


طرز تهیه

برای درست کردن این پیش غذای مجلسی و خوشمزه که جز پیش غذا‌های ترکیه‌ای و در حقیقت یک نوع بورک ترکی محسوب می‌شود ابتدا باید بادمجان‌ها را هم پوست بگیرید و مکعبی خرد کنید و مقداری نمک روی آن‌ها بپاشید تا تلخی بادمجان گرفته شود.

دراین فاصله پیاز را نگینی و خیلی ریز خرد کنید. پیاز‌ها را در روغن تفت دهید و وقتی سبک شدند گوشت چرخکرده را اضافه کنید و تفت دهید. وقتی رنگ گوشت عوض شد نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و باز هم تفت دهید. حالا فلفل دلمه‌ای نگینی خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و با سایر مواد تفت دهید تا طعم خامی رب گرفته شود. بعد از ۲۰ دقیقه بادمجان‌ها را آبکشی کنید و در کمی مقداری ورغن تفت دهید. سپس بادمجان‌های سرخ شده را به مایه گوشتی اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید.

وقتی مایه گوشت و بادمجان آماده شد به مقدار مناسب در خمیر یوفکا بریزید و روی آن‌ها ترکیبی از خمیر‌های رنده شده بریزید. در یک ظرف جداگانه تخم مرغ‌ها را بشکنید و خوب هم بزنید. دور تا دور لبه خمیر یوفکا را با برس کمی تخم مرغ بمالید و با دقت رول کنید. در یک ماهیتابه گود به مقدار مناسب روغن مایع بریزید و وقتی خوب داغ شد رول‌ها را در آن سرخ کنید. پیش غذای خوشمزه ترکی را می‌توانید با انواع سس و دیپ میل کنید.

منبع: مجله کوروش

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.