سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه سس براق

در این مطلب قصد داریم روش تهیه سس براق را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه سس براق را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

‌مواد لازم:

آب ۱۵۰ گرم
شکر ۳۰۰ گرم
گلوکز ۳۰۰ گرم
شکلات سفید ۳۰۰ گرم
خامه صبحانه ۲۵۰ گرم
ژلاتین سفت (یا ورق ژلاتین) ۱۰۰ گرم


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

۱. آب و شکر و گلوکز را تو ظرفی میریزیم و مخلوط میکنیم و روی حرارت ملایم میذاریم تا وقتی شکر حل بشه. همینکه خواست بجوشه از رو حرارت برمیداریم و شکلات‌های خرد شده رو بهش اضافه می‌کنیم و با همزن دستی بهم میزنیم. خامه رو هم اول میزنیم تا حالت روان پیدا کنه و به بقیه موادمون اضافه می‌کنیم.

اگر میخواهید سس براقتون رنگی باشه، زمان اضافه کردن رنگ همین الان بعد از اضافه کردن خامه است که با گوشتکوب برقی با مواد مخلوط میشه.

۲. وقتی خامه و رنگ رو اضافه کردید، با بلندر (گوشتکوب برقی) به مدت ۵ دقیقه خوب مواد رو مخلوط کنید تا یکدست بشه.
۱۰۰ گرم از ژلاتین سفتمون که درست کردیم را خرد خرد کرده و به مواد اضافه می‌کنیم؛ و صبر می‌کنیم که با حرارت مواد ذوب بشه. بعد موادو صافش می‌کنیم. کف روشو که رفت میتونید استفاده کنید.

اگرهم میخواید میتونید داخل ظرف در دار بریزیم، ولی اگه خواستید بعدا استفاده کنید میتونید تو یخچال نگهداری کنید. موقع استفاده بذارید که بنماری بشه و بعد از خنک شدن روی دسرتون بریزید.

منبع: zhele va desser

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.