به گزارش حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشگی باشگاه خبرنگاران جوان، تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه آزاد و فدراسیون اسکیت جمهوری اسلامی ایران منعقد شد.
در این نشست، امیرعباس لشگری رئیس مرکز ورزش و تربیت بدنی دانشگاه آزاد از آغاز فرآیند ادامه تحصیل قهرمانان ورزشی در این دانشگاه طبق آیین نامه پذیرش قهرمانان ورزشی خبر داد و افزود: ورزشکاران مدال آور که سه مقام کشوری داشته یا دو سال به صورت متوالی عضو تیمهای ملی بوده و رکورد ملی را سه بار جا به جا کرده باشند، میتوانند در مقطع کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی در رشته تربیت بدنی پذیرش شوند.
او افزود: همچنین مدال آوران المپیک، بازیهای آسیایی و دانشجویان جهان و یونیورسیادهای جهانی دانشجویان میتوانند در مقاطع تحصیلی کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی در رشتههای تربیت بدنی، دانشجوی دانشگاه آزاد شوند.
لشگری با بیان اینکه فرآیند ادامه تحصیل قهرمانان ورزشی در این دانشگاه پس از پنج سال وقفه از سر گرفته شده، بیان کرد: آیین نامه جذب قهرمانان ورزشی در دانشگاه آزاد مطابق با قوانین و مقررات وزارت علوم و تائید سازمان سنجش کشور تنظیم شده است. بر همین اساس، جذب قهرمانان ورزشی در دانشگاه آزاد اسلامی از ترم نخست سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ آغاز خواهد شد.
او با یادآوری اینکه دانشگاه آزاد همواره یاور ورزش ملی بوده، تأکید کرد: ایجاد انگیزه مضاعف، شور و نشاط فرهنگی و ورزشی و توسعه ورزش در سطح دانشجویان، اعضای هیأت علمی، کارکنان و خانوادههای آنان، جزو برنامههای اصلی مرکز ورزش و تربیت بدنی دانشگاه آزاد است.
لشگری، اسکیت را از رشتههای مفرح خانوادگی دانست و تصریح کرد: یکی از اهداف مرکز ورزش و تربیت بدنی دانشگاه آزاد، توسعه ورزشهایی است که قابلیت انجام به صورت خانوادگی دارند. اسکیت از جمله رشتههایی است که علاوه بر حفظ و ارتقای سلامتی افراد و ایجاد شور و نشاط، منجر به تحکیم خانوادهها میشود.
رئیس مرکز ورزش و تربیت بدنی دانشگاه آزاد اضافه کرد: توسعه رشته اسکیت به عنوان ورزش خانوادگی در دانشگاه آزاد در دستور کار ما قرار دارد و علاوه بر این، شرایط تیمداری حرفهای و ورود به لیگ اسکیت را بررسی خواهیم کرد.
بهمن محمدرضایی رئیس فدراسیون اسکیت ایران و نایب رئیس فدراسیون اسکیت آسیا در این نشست گفت: اسکیت، یک ورزش همگانی، حرفهای و قهرمانی است که روز به روز بر محبوبیت آن افزوده میشود. این در حالی است که ورود اسکیت به بازیهای المپیک نشان دهنده توجه ویژه کمیته بین المللی المپیک به رشتههای جوان پسند و خانواده پسند است.
او با بیان اینکه اسکیت، ۱۲ رشته را تحت پوشش قرار میدهد، ادامه داد: افراد از دو سالگی تا کهنسالی میتوانند در این رشته ورزشی فعالیت کنند و در حال حاضر، نزدیک به پنج میلیون نفر در کشور به این ورزش میپردازند که آمار قابل توجهی است.
محمدرضایی، انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه آزاد و فدراسیون اسکیت را نقطه عطفی در ایجاد انگیزه مضاعف برای جوانان و به ویژه دانشجویان دانست و تأکید کرد: قطعاً همکاری دانشگاه آزاد با فدراسیون اسکیت، به توسعه این رشته مفرح در سطح ملی کمک شایانی خواهد کرد.
بیشتر بخوانید
او تصویب آیین نامه ادامه تحصیل قهرمانان ورزشی در این دانشگاه را از جمله امتیازهای انگیزشی ارزنده برای تمامی قهرمانان ورزشی و از جمله فعالان رشته اسکیت دانست و گفت: بر اساس تفاهم نامه همکاری، تمامی اعضای خانواده بزرگ دانشگاه آزاد میتوانند با ارائه معرفی نامه، از امکانات فدراسیون اسکیت در سراسر کشور به صورت رایگان استفاده کنند.
محمدرضایی، ابراز امیدواری کرد که دانشگاه آزاد با توجه به وجود استعدادهای درخشان ورزشی، به لیگ اسکیت ورود و به صورت حرفهای در این رشته نیز تیمداری کند.
انتهای پیام/