سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مصرف کدام مواد غذایی برای جلوگیری از جوش زدن مفید است؟

جوش یا آکنه معضلی است که بیشتر افراد با آن درگیر هستند، اما مصرف برخی از مواد غذایی برای جلوگیری از آن توصیه می‌شود.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، امروزه جوش به یک معضل بسیار جدی در علم پزشکی تبدیل شده است، به طوری که برخی افراد برای رهایی از آن، با مشورت پزشک یا خودسرانه اقدام به خرید کرم‌های ضدجوش می‌کنند.

جوش یا آکنه مشکلی است که بیشتر در دوران بلوغ و سنین نوجوانی بروز پیدا می‌کند، اما ممکن است در دوره‌های بعدی زندگی یا حتی در بزرگسالان هم دیده شود، اما اگر جز آن دسته از افرادی هستید که زیبایی برایتان در اولویت است حتماً مطلب زیر را مطالعه کنید.

چی بخوریم تا جوش نزنیم؟

۱_ کلسیم بدنتان را با مصرف گیاهی مانند شیر بادام تامین کنید.

۲_ برای شیرین کردن به جای قند و شکر حتماً از عسل طبیعی استفاده کنید.

۳_ مصرف غلات کامل به خصوص برنج قهوه‌ای را در اولویت برنامه غذایی روزانه خود قرار دهید.

۴_ مصرف مغز‌هایی مانند پسته و گردوی برزیلی را جدی بگیرید.

۵_ برای پخت غذا‌های گوناگون حتماً روغن کلزا را با روغن زیتون ترکیب کنید.

۶_ مصرف میوه‌های غنی و مغذی مانند سیب انگور و تمشک را در اولویت قرار دهید و از خوردن مواد غذایی چرب و پرکالری مانند چیبس و پفک پرهیز کنید.

۷_ سبزیجات برگ سبز مانند اسفناج نارنجی رنگ یا هویج را انتخاب کنید و مصرف آن‌ها را جدی بگیرید.

۸_ مکمل‌های غذایی مانند ویتامین E و سلنیوم را با مشورت پزشک تهیه و سپس مصرف کنید.

۹_ برای کاهش آکنه‌های هورمونی نوشیدن چای نعناع، چای زردچوبه و چای سبز را جدی بگیرید.

۱۰_ به مصرف غذای مغذی و کامل به نام ماهی اقدام کنید و از خواص ضدالتهابی آن به منظور داشتن پوستی سالم و شاداب بهره ببرید.

۱۱_ متخصصان معتقدند که مصرف نوشابه به علت مواد نگهدارنده و قند به عنوان یکی از مهم‌ترین خوراکی‌ها جهت کاهش طول عمر و افزایش بروز جوش شناخته شده است؛ بنابراین مصرف این قبیل خوراکی‌ها را کنار بگذارید و این نوشیدنی‌های مضر را با مصرف آب جایگزین کنید.

کدام مواد غذایی یا خوراکی باعث بروز جوش خواهند شد؟

برخی از متخصصان مدعی هستند که دلیل اصلی بروز جوش مشخص نیست، اما مصرف برخی از مواد غذایی یا خوراکی از قبیل دانه‌های تصفیه شده و شکر، برخی از نان ها، شیرینی جات، محصولات لبنی، غذا‌های آماده و چرب مانند فست فود‌ها یا سیب زمینی سرخ‌کرده، غذا‌های سرشار از چربی امگا ۶، شکلات‌های شیری، غذا‌های ادویه دار، پنیر، آجیل، غذایی که سبب بروز حساسیت می‌شوند، نوشابه، پیتزا، برخی از میوه‌ها و آب میوه‌ها، سویا و برخی از غذا‌های دریایی باعث پدید آمدن آنها می‌شود.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/ 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
نعمتی
۲۲:۳۲ ۳۱ مرداد ۱۳۹۹
بزرگترین ظلم کنکوراست.که به این مردم میشود.بعدچرایک گروه برای طراح سوال انتخاب می شود.که تمام ازکتابهای کمک درسی سوال می اورند.چراسریک سوال ازیکبخش اززیست سوم میاورندوبقیه سوال ازپیش دانشگاهی چراسوالات که اصلااستانداردنیستنداستفاده میشود.من حاضرم دریک برنامه زنده تلویزیون اینهارابه چالش بکشم
ناشناس
۱۸:۳۴ ۳۱ مرداد ۱۳۹۹
با سلام، بنده خودم مدتی با جوش صورت درگیر بودم ، راحت ترین و سریعترین راه برای خوب شدن نزدن جوش ، شستن صورت قبل از خواب با صابونها آنتی باکتریال و پرهیز از خوردن موادی مانند خرما، شیره، ارده یا همان حلوا شکری، عسل ، گردو ،پسته ، فندق، کشمش ، انگور ، فلفل، سیر، پیاز،
البته به مقدار خیلی کم وهر از گاهی اشکال ندارد