سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه کیک سیب

در این مطلب قصد داریم روش تهیه دسر توت فرنگی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک سیب را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

موادلازم:

۳ عدد تخم مرغ
۱ لیوان شکر
۱ لیوان ماست
۱ لیوان سرخالی روغن مایع
۲ لیوان آرد
۱ بسته بیکینگ پودر ۱۰ گرمی ترک (یا ۱ قاشق مرباخوری پر)
۱ بسته وانیل ۵ گرمی


بیشتر بخوانید


مواد روی کیک:

۳-۴ سیب متوسط
۱ قاشق غذاخوری شکر
۱ قاشق چایخوری دارچین
۲ قاشق غذاخوری پودر نارگیل
گردو ویا فندق خرد شده
سیب را پوست بگیرید وخرد کنید وبا پودر دارچین و پودر نارگیل مخلوط کنید.

طرز تهیه:

ابتدا در یک کاسه تخم مرغ وشکر را بریزید وبا همزن بزنید تا حجم تخم مرغ دو برابر وکرم رنگ شود.

روغن وماست را به نوبت اضافه کنید ودر حد مخلوط شدن هم بزنید.

آرد وبیکینگ پودر و وانیل را در چند مرحله روی مایه کیک الک کنید و هم بزنید.

قالب را چرب کنید ومایه کیک را در قالب بریزید و مخلوط سیب را روی آن بریزید و به دلخواه مقداری گردو خرد شده و نارگیل بریزید وقالب را بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۴۰ تا ۴۵ دقیقه تا کیک پخته شود. (با خلال چوبی تست کنید.)

منبع:tarfandashpazie_

انتهای پیام/

برچسب ها: آموزش آشپزی ، کیک سیب
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.