سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه کیک بدون آرد، شکر و روغن

در این مطلب قصد داریم روش تهیه کیک بدون آرد، شکر و روغن را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک بدون آرد، شکر و روغن را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای قالب کمربندی گرد ۱۸ سانتی

مواد کیک
۳ عدد تخم مرغ
۳ عدد موز رسیده سایز بزرگ (اگر کوچک است ۴-۵ عدد)
۲-۳ لیوان پودر نارگیل
۲ ق چ جوش شیرین یا بگینگ پودر
۴ ق غ عسل (مقدار عسل را نسبت به میزان شیرینی موز تنظیم کنید و افراد وگان به جای عسل از ۲۰ عدد خرما استفاده کنن)
۱ لیوان شیر


بیشتر بخوانید


مواد کرمی

۵۰۰ گرم بادام هندی خام
۱ ق غ عسل

مواد رویه

میوه‌های فصل و یا شکلات.

طرز تهیه

ابتدا بادام هندی‌ها را داخل آب بخیسانید (۳-۴ ساعت داخل آب بگذارید)

موز و تخم مرغ را داخل دستگاه غذاساز بریزید و پوره کنید سپس بقیه مواد کیک را اضافه کنید و مخلوط کنید (خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.)

کف قالب کمربندی کاغذ روغنی پهن کنید و دیواره قالب را قرار داده و قفل کنید و دو سوم مایه کیک را داخلش بریزید و یک سوم باقی مانده برای قسمت پایه کیک است که سری دوم باید بپزید.

قالب را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۵ دقیقه بپزید.

کیک را از داخل فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود و از داخل قالب خارج کنید.

دو مرتبه داخل قالب کاغذ روغنی تمیز پهن کنید و یک سوم باقی مانده مایه کیک را داخلش بریزید و بپزید؛ و در حین پختن کیک پایه، کیک خنک شده اول را با نخ از وسط برش بزنید؛ و در حالتی که قسمت پایه کیک در حال پختن است بادام هندی‌های خیس خورده را داخل مخلوط کن بریزید و به اندازه یک فنجان از آبی که داخلش خیساندید هم بهش اضافه کنید (تقریبا نصف لیوان) و مخلوط کنید و وقتی حالت گرمی پیدا کرد، عسل را هم اضافه کرده و مخلوط کنید.

کیک پایه پخته شده و خنک شده را داخل ظرف سرو قرار دهید رویش مواد کرمی بمالید و لایه‌های دیگر برش خورده را هم قرار دهید و بینشان مواد کرمی بمالید و روی کیک را تزیین کنید.

منبع:fit_kitchen_rita

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۶
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۵:۱۳ ۲۵ مرداد ۱۳۹۹
والا سر سال بادام هندی نمی خوریم که الان کیکش بخایم درست کنیم
ناشناس
۲۳:۳۵ ۲۴ مرداد ۱۳۹۹
بااین اوضاع اقتصادی فقط باید عکس کیک رو نگاه کنیم دلتون خوشه کی میتونه بادام زمینی بخره بیاموز کیلویی۲۰تومن
ناشناس
۱۹:۰۴ ۲۴ مرداد ۱۳۹۹
همون با ارد و شکر اسون تره که
ناشناس
۱۸:۰۵ ۲۴ مرداد ۱۳۹۹
حداقل 20هزار تومن موزش میشه 10هزار تومن عسل و نارگیل و 100هزارتومن بادام هندی این چه کیکیه که با تخم مرغ ش 130چهل هزارتومن آب بخوره
ناشناس
۱۶:۵۳ ۲۴ مرداد ۱۳۹۹
خوشمزه هست ؟؟
ناشناس
۱۴:۳۴ ۲۴ مرداد ۱۳۹۹
این کیک دقیقا مناسب اوضاع اقتصادی الان مردم ماست واقعا دستتون درد نکنه .چه ابتکاری .
مریم
۱۳:۳۳ ۲۴ مرداد ۱۳۹۹
آرد که خیلی خوبه چرا نباید آرد باشه؟ شکر و روغن حالا میگیم بده نریزیم. ولی آرد نباشه کیک که کیک نمیشه! با این گرونیها هیچکس دیگه رژیم نمیگیره همه بطور طبیعی رژیم هستیم خخخخ .
ناشناس
۲۳:۲۴ ۲۴ مرداد ۱۳۹۹
وقتی دختر کوچولوت حساسیت به گلوتن داشته باشه و هی تبلیغ های تلویزیون کیک های رنگ و وارنگ و خوراکی های آردی نشون بده،مجبوری کیک بدون آرد درست کنی براش.
چون تو ایران خوراکی های گلوتن فری یا خیلی بدمزه هستندیا اصلا نیستند.
ریحانه
۱۲:۴۱ ۲۴ مرداد ۱۳۹۹
ما 10 کیلو هم آرد مصرف کنیم برا این کیک انقد گرون نمیشه
ایران بیدار باش
۱۱:۵۵ ۲۴ مرداد ۱۳۹۹
ما از این چیزا فقط عکسشو دیدیم
ناشناس
۱۱:۴۱ ۲۴ مرداد ۱۳۹۹
500گرم بادام هندی؟؟؟؟خدای من
ناشناس
۰۰:۵۱ ۲۴ مرداد ۱۳۹۹
بادام هندی
موز
عسل
دل خوش سیری چند؟ اینا دیگه ارزو شده برای ما بر باعث و بانیش لعنت...
ناشناس
۱۱:۱۸ ۲۴ مرداد ۱۳۹۹
مرگ بر باعث وبانیش
ناشناس
۱۱:۳۱ ۲۴ مرداد ۱۳۹۹
دمت گرم این کیک فکر کنم 200تومان آب بخوره
ناشناس
۱۵:۰۵ ۲۴ مرداد ۱۳۹۹
بیش باد
ناشناس
۱۵:۰۶ ۲۴ مرداد ۱۳۹۹
بیش باد