سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شناسایی ۵۱ نقطه اضطراری در خطر سیل استان لرستان

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان گفت: ۱۱۰نقطه در استان لرستان در سیلاب سال گذشته خسارت دید.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان، مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان با بیان اینکه ۱۱۰نقطه در استان لرستان در سیلاب سال گذشته خسارت دید گفت:۵۱نقطه اضطرای در استان لرستان وجود دارد که اگر امسال اجرا و بازسازی نشوند ممکن است خساراتی برای استان به بار بیاورند.

 داریوش حسن نژاد عصر امروز در جلسه امور آب این شهرستان که در سالن جلسات شهدای فرمانداری برگزار شد با بیان اینکه سیلاب سال گذشته هزار و ۸۹ میلیارد تومان خسارت به تاسیسات آبی استان لرستان وارد کرده اظهار داشت:به ۱۱۰ نقطه در استان لرستان خسارت وارد شده که ۵۱ نقطه اضطراری‌اند و اگر امسال اجرا و بازسازی نشوند ممکن است خساراتی برای استان به بار بیاورند.

او با اشاره به اینکه ۴۰۰ میلیارد تومان برای بازسازی نقاط آسیب دیده و ۲۰۰ میلیارد تومان هم برای تکمیل و حفظ پروژه‌های احداث شده نیاز است افزود:۹۸ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان برای جبران خسارات سیل برای کل استان لرستان اختصاص دادند که ۴۹ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان آن را به پروژه‌های پلدختر اختصاص دادیم.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای عنوان کرد: ۲۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان برای ایستگاه‌های پمپاژ چم مهر و جایدر، ۲۲ میلیارد تومان برای ساماندهی و لایروبی رودخانه‌های پلدختر و دو میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان برای پروژه‌های ایزومتری در شهرستان پلدختر هزینه کردیم که خوشبختانه اکثر پروژه‌ها انجام شده است.

حسن نژاد بیان کرد:یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان برای ایستگاه واشیان اختصاص دادیم که در حال انجام است و پیشرفت ۵۰ درصدی دارد.

او گفت:ایستگاه جایدر ۱۸۰۰ هکتار شبکه دارد برای این پروژه هم قراردادی به مبلغ یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان منعقد شده و امسال هم ۱۲ میلیارد تومان از اعتبارات ملی برای تکمیل این پروژه اختصاص پیدا می‌کند.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای تصریح کرد:در روستا‌های مورانی، تیمور آباد، کیان آباد، گل گل، دمرود و چم گرداب ساماندهی رودخانه کشکان انجام شده است.

حسن نژاد کرد: دایک حفاظتی معمولان از اعتبارات استانی تامین اعتبار شده که متاسفانه اعتبار به آن اختصاص ندادند به طوری که پیمانکار پروژه بیش از هفت میلیارد از آب منطقه‌ای طلبکار است که نیاز است قرارداد جدید با ردیف بودجه‌ای جدید منقعد شود.

سید حبیب الله موسوی بخشدار معمولان نیز در این جلسه اظهار داشت: دایک حفاظتی شهر معمولان حدود یک ماه است که به سبب مشکلات مالی تامین اعتبار تعطیل شده و علی‌رغم پیگیری‌های متعدد پروژه تاکنون فعال نشده و با توجه به اینکه تا شروع فصل بارندگی پاییزه و سیلاب‌های احتمالی کمتر از سه ماه فرصت داریم انتظار داریم آب منطقه‌ای دستور دهد که پیمانکار در اسرع وقت ادامه کار را از سر بگیرد.

بخشدار معمولان افزود: تعداد ۴۵ خانوار ساکن ضلع غربی شهر معمولان خارج از حریم رودخانه قرار دارند که به شدت در معرض خطر و تهدید رودخانه کشکان قرار دارند بنابراین انتظار داریم آب منطقه‌ای با توجه به شرایط این خانوار‌ها با اصلاح نقشه این مشکل را مرتفع کنند.

او عنوان کرد:گلزار شهدای شهرمعمولان در مسیر رودخانه کشکان قرار دارد و در اثر سیل سال گذشته دچار آبشستگی و بخشی از آن تخریب و قبور مطهر شهدا در شرایط نامساعد قرار دارندکه با شروع بارندگی‌های پاییزه قطعا با مشکل مواجه هستیم که انتظار داریم آب منطقه‌ای با توجه به حساسیت موضوع، ورود جدی در راستای رفع مشکل داشته باشند.

بخشدار معمولان بیان کرد: انتظار داریم دیوارساحلی و حفاظتی روستا‌های چم حیدر، چم مورت، دمرود معمولان، افرینه، دمرود افرینه، زورانتل و سرنجه زیودار که از سیل فروردین و اسفند سال گذشته تخریب شده توسط آب منطقه‌ای انجام شود.

او تصریح کرد: عدم پیش بینی دفع فاضلاب و آب‌های سطحی در دایک حفاظتی پیش بینی نشده که انتظار داریم آب منطقه‌ای با دستور به مشاور طرح و پیمانکار رفع مشکل کنند.

انتهای پیام/ر

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.