سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خورش سیب زمینی و گوجه با غوره تازه + طرز تهیه

در این مطلب قصد داریم روش تهیه خورش سیب زمینی و گوجه فرنگی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه  خورش سیب زمینی و گوجه فرنگی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم جهت تهیه خورش سیب زمینی و گوجه فرنگی با غوره تازه برای ۴ نفر:

گوشت ماهیچه ۴۰۰ گرم
سیب زمینی متوسط ۵ عدد
گوجه فرنگی ریز و یکدست ۵-۶ عدد
غوره ۱/۲ پیمانه
پیاز متوسط ۲ پیمانه
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل، زردچوبه به میزان لازم


طرز تهیه:
خورش سیب زمینی و گوجه فرنگی با غوره تازه، غذای مخصوص خطه سرسبز کرمانشاه است.
ابتدا پیاز را ریز خرد کنید.
در قابلمه مورد نظر برای پخت، روغن بریزید و پیاز را تفت بدهید.

۱ قاشق چایخوری به آن زردچوبه اضافه کنید.
یک تفت بدهید و یک قاشق از آن را بردارید و کنار بگذارید.

گوشت‌های تکه شده را به باقی پیاز اضافه کنید.
کمی تفت بدهید تا آب گوشت تمام شود و رب گوجه را هم اضافه کرده وتفت دهید.

بعد ۲ لیوان آب جوش به گوشت اضافه کنید و حرارت را مناسب کرده در قابلمه را بگذارید تا بپزد.
حالا سیب زمینی را خلال کرده و در روغن سرخ کنید.

بعد شعله را کم کرده برای اینکه روغن به بیرون نریزد.
گوجه فرنگی‌ها را هم درسته سرخ کرده و غوره را هم اضافه کنید وتفت مختصری بدهید.

اگر اول کار رب گوجه را فراموش کردید که تفت بدید حالا میتوانید گوشت که کاملا پخت نمک آنر اندازه کنید و گوجه و غوره را به گوشت اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه بپزد.
(پیاز داغی که نگه داشته بودید حالا اضافه کنید، چون در آخر کار وقتی به خورش پباز داغ اضافه میکنید خیلی خورش خوشبو میشود.)

ولی له نشود. بعد موقع کشیدن خورش، سیب زمینی را اضافه کنید و خورش را در ظرف مورد نظر برای سرو بکشید.

این خورش خیلی خوشمزه میشه امیدوارم درست کنید و خوشتان بیاید.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.