سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دبیرکل شورای عالی آموزش‌وپرورش:

متخصصان تعلیم و تربیت دنیا با تضعیف مدرسه مخالف‌اند

امانی گفت: تاکید صرف بر آموزش مبتنی بر فناوری کافی نیست همچنین متخصصان تعلیم و تربیت دنیا با تضعیف مدرسه مخالف‌اند.

به گزارش حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، محمود امانی دبیرکل شورای عالی آموزش‌وپرورش در وبینار نمایندگان شورای عالی آموزش و پرورش در استان‌ها که در سالن جلسات دبیرخانه شورای عالی برگزار شد، اظهار کرد: شورای عالی مرکز اصلی هدایت نظام تعلیم و تربیت به سمت اهداف متعالی آموزش‌وپرورش است.

او  با طرح این سؤال که چرا در کشور‌های مختلف به آموزش‌وپرورش اهمیت زیادی داده می‌شود؟ گفت: بنیادین‌ترین و به‌صرفه‌ترین راه برای ارتقا و نهادینه‌سازی شاخص‌های ملی توسعه و پیشرفت جامعه، در آموزش‌وپرورش است.

دبیرکل شورای عالی آموزش‌وپرورش ادامه داد: برای وضع خوب یک جامعه شاخص‌های مختلفی در نظر می‌گیرند، همین شاخص‌های عادی مانند وقتی‌که از خانه بیرون می‌رویم متکدی نبینیم، بیکاری کمتر شده باشد، گرانی نباشد، آدم‌های خوش رفتار، مودب وغیره  بیشتر بینیم.

او اضافه کرد: همه می‌خواهیم فرزندانمان در یک جامعه سالم، خوب و رشد یافته، پرورش پیدا کنند، بنابراین اگر به دنبال آن هستیم که جامعه‌ای سالم و به‌دور از آسیب‌های اجتماعی داشته باشیم باید به مدرسه توجه کرده و در آن سرمایه‌گذاری کنیم.

مدرسه هویت آموزش‌وپرورش است

دبیرکل شورای عالی آموزش‌وپرورش با تأکید بر اینکه مدرسه هویت آموزش‌وپرورش است،گفت: پایه‌های اجتماعی شدن، مسئولیت‌پذیری و مشارکت‌پذیری در جامعه در مدرسه ساخته می‌شود و هیچ کاری به‌اندازه آموزش‌وپرورش تأثیرگذار، عمیق، ماندگار و از نظر اقتصادی به‌صرفه‌تر نیست.

امانی اظهار کرد: اگر در نقطه‌ای که بچه‌ها دارند رشد می‌کنند نیاز‌های آن‌ها برطرف نشود دچار ناکامی شده و سرخورده می‌شوند و عدم توجه به آموزش‌وپرورش افراد باعث بروز آسیب‌های اجتماعی در مدارس می‌شود.

او با اشاره به نقش مؤثر مدارس در تربیت‌پذیری افراد گفت: مدارس اصل و پایه الگوپذیری، اجتماعی شدن و مهارت‌آموزی دانش آموزان است و اگر در مدرسه سرمایه‌گذاری بیشتر، آموزش بهتر، نظام مشاوره و بهداشتی بهتر، آرامش روحی و روانی بهتر و... ایجاد کردیم این کار باعث یادگیری بهتر و بیشترآن‌ها خواهد شد.

امانی با اشاره به نقش فناوری‌های نوین در امر تعلیم و تربیت، افزود: با پیشرفت فناوری‌های نوین و توسعه رسانه‌ها و آسان شدن دسترسی به آموزش و یادگیری دانش آموزان، عده‌ای فکر می‌کنند که باید سراغ این نوع یادگیری الکترونیکی رفت البته در بین این‌ها افراد فناوری زده، بیشتر دیده می‌شود.

تأکید به بعد فناوری برای آموزش دانش آموزان کافی نیست

او ادامه داد: متخصصان تعلیم و تربیت دنیا با هر نوع اقدامی که باعث تضعیف مدرسه شود مخالف‌اند و معتقد هستند فقط تأکید به بعد فناوری برای آموزش دانش آموزان کافی نیست و این امر آسیب‌ها و صدمات زیادی به دانش آموزان وارد می‌کند.

دبیرکل شورای عالی آموزش‌وپرورش گفت: کارکرد مدرسه یک دستاورد استثنایی و بی‌نظیر است بچه‌ها به مدرسه می‌آیند تا مهارت و سبک زندگی کردن، خودباوری، مسئولیت‌پذیری، احترام به همدیگر، نوع‌دوستی، گذشت و فداکاری را یاد بگیرند.

امانی با اشاره به اینکه شخصیت و مهارت‌های ارتباطی دانش‌آموزان در مدرسه شکل می‌گیرد، اظهار کرد: آموزش‌وپرورش به افراد سرمایه‌ای می‌دهد که این سرمایه می‌تواند منبع و مرجعی برای تشکیل زندگی آن‌ها باشد، مانند مهارت‌های ارتباطی، ارزش‌های فردی و اجتماعی و شناخت افراد از توانمندی‌های خود، نتیجه و ثمره آموزش‌وپرورش مطلوب است.

انتهای پیام/

برچسب ها: آموزش و پرورش ، مدرسه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.