سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کیک اسفنجی سابله + دستور تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه یک نوع کیک خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، قصد داریم امروز شما را با طرز تهیه کیک اسفنجی سابله آشنا کنیم با ما همراه باشید.

مواد لازم  
۱ تخم مرغ ۳ عدد
۲ آرد ۹۰ گرم
۳ بکینگ پودر یک قاشق چای خوری
۴ وانیل کمی
۵ شکر ۹۰ گرم
۶ شیر گرم ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

زرده و سفیده تخم‌مرغ را جدا می‌کنیم.

سه قاشق از شکر را با سفیده‌ها می‌زنیم تا حدی که سفیده‌ها کامل پف کند (وقتی ظرف را برمی گردانیم سفیده نریزد).

زرده را با باقیمانده شکر و وانیل میزنیم، تا کرم و کشدار شود، شیر گرم را به زرده افزوده و هم می‌زنیم...

سفیده را به مخلوط اضافه می‌کنیم و با همزن می‌زنیم.

مخلوط آرد و بکینگ پودر را که سه بار الک کرده‌ایم افزوده و مجدد با همزن می‌زنیم.

مایه را در قالب ۲۰*۳۰ می‌ریزیم و در فر ۱۵۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه می‌گذاریم.

منبع: کیک یار 

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.