به گزارش حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، یک شرکت نانو مهندسی در کشور به تازگی اعلام کرده که تجهیزات خود را به چین و ترکیه صادر کرده است.
فرشید چینی، مدیرعامل این شرکت نانو مهندسی اظهار کرد: علاوه بر صادرات این دستگاه به چین و ترکیه، رایزنیهایی نیز انجام شده که دستگاه اندازهگیری زاویه تماس در ترکیه مونتاژ و به بازار این کشور عرضه شود.
او افزود: استقبال از این دستگاه در داخل کشور قابل توجه بوده است؛ در حال حاضر تقریبا سالی ۶ تا ۷ دستگاه به فروش میرسانیم. تاکنون ۱۱ دانشگاه داخل کشور از این دستگاه خریداری کردهاند و ما به ۴۰ دانشگاه نیز خدمات ارائه کردهایم. دانشگاه امیرکبیر، دانشگاه تربیت مدرس، دانشگاه شیراز، دانشگاه بناب و دانشگاه تهران از جمله دانشگاههایی هستند که این دستگاه را خریداری کردهاند.
بیشتر بخوانید
چینی گفت: یکی از مزیتهای این دستگاه الگوریتم بهکار رفته در نرمافزار آن است. این الگوریتم بسیار قدرتمند و کارا بوده و پیش از این جزئیات مربوط به فناوری آن در قالب مقالهای در نشریات معتبر به چاپ رسیده است.
او ادامه داد: مزیت دیگر این دستگاه، امکان اندازهگیری انرژی سطح جامد است، در حال حاضر تنها دو کشور آمریکا و آلمان در جهان دستگاهی برای تعیین انرژی سطح جامد تولید میکنند و ما سومین کشور هستیم.
این فعال فناور تصریح کرد: از مزیتهای دیگر این دستگاه میتوان به قیمت پایین آن اشاره کرد به طوری که این دستگاه کمتر از نصف قیمت نمونههای آمریکایی و آلمانی است.
به زاویه تشکیل شده بین خط مماس رسم شده از نقطه تماس سه فازی و خط تماس مایع و سطح، زاویه تماس گفته میشود. این زاویه معیاری از ترشوندگی سطح ارائه میدهد. برای اندازهگیری زاویه تماس، روشهای زیادی وجود دارد که از جمله آنها میتوان به روشهای قطره بیپایه استاتیک و دینامیک اشاره کرد. با استفاده از دستگاه اندازهگیری زاویه تماس میتوان ترشوندگی سطح را ارزیابی کرد و از کیفیت خواص سطح پوششها اطمینان حاصل کرد.
انتهای پیام/