سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه ساندویچ پنینی مرغ در ماهیتابه بدون فر و ساندویچ‌ساز

در گزارش زیر طرز تهیه ساندویچ پنینی مرغ را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ساندویچ پنینی یا به قول ایتالیایی‌ها «پانینی» با ریشه ایتالیایی یک ساندویچ ساده گریل شده یا کبابی است. در رستوران‌ها و مغازه‌های فست فود معمولا ساندویچ پنینی را با دستگاه پنینی‌ساز تحت فشار و با پرس درست می‌کنند اما بدون دستگاه و فر هم می‌توانید این ساندویچ ساده و خوشمزه و مقوی را درست کنید. پنینی را با گوشت گوساله به صورت رست بیف یا گوشت مرغ درست می‌کنند و اضافه کردن قارچ و مخلفات دیگر به آن سلیقه‌ای است.


مواد لازم برای ۶ ساندویچ پنینی

نان باگت متوسط: ۳ عدد

سینه مرغ بدون پوست و استخوان: ۵۰۰ گرم

قارچ: ۱۵۰ گرم

سس مایونز: ۳ قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا: ۱۵۰ گرم

پنیر گودا: ۶ ورقه

نمک، فلفل، آویشن و پودر سیر: به مقدار دلخواه

روغن مایع: به مقدار لازم


طرز تهیه

ابتدا سینه مرغ بدون پوست و استخوان و شسته شده را به صورت مکعبی به اندازه حبه قند یا کمی درشت‌تر خرد کنید. نمک، فلفل، پودر سیر و کمی روغن مایع اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید تا تکه‌های مرغ آغشته به ادویه‌جات و مزه‌دار شوند. یک تابه گریل یا رژیمی را روی شعله گاز گرم کنید. مرغ مزه‌دار شده را اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه خوب تفت بدهید. وقتی رنگ مرغ عوض شد، قارچ‌های خرد شده را اضافه کنید و باز هم تفت دهید. در این مرحله روی قارچ و مرغ مقداری آویشن بریزید و کمی هم کره اضافه کنید.

وقتی قارچ‌ها هم تفت خوردند و آب‌شان کشیده شد کمی دیگر تفت دهید تا مطمئن شوید گوشت مرغ پخته شده است. هر نان باگت را به دو قسمت تقسیم کنید. داخل نان‌ها را خالی کنید اما مراقب باشید خیلی توی نان نازک نشود. (برای درست کردن پنینی معمولا از داخل نان باگت‌ها سس مایونز بمالید، مقداری نمک، فلفل، پودر سیر و آویشن هم روی سس مایونز بپاشید. مقداری پنیر پیتزا روی سس بریزید و نان باگت را با قارچ و مرغ پر کنید. یک ورقه پنیر گودا (سلیقه‌ای و اختیاری است) را هم داخل نان باگت بگذارید.

یک تابه گریل یا رژیمی تمیز را بدون روغن داغ کنید و ساندویچ‌ها را کف تابه بچینید. یک ماهیتابه یا قابلمه سنگین را روی ساندویچ‌ها بگذارید و تا پرس و فشرده شوند. ۳ دقیقه صبر کنید (شعله گاز ملایم باشد) و سپس ساندویچ‌ها را با آرامی برگردانید و دوباره تابه یا قابلمه سنگین را روی ساندویچ‌ها بگذارید و ۳ دقیقه دیگر تفت دهید. ساندویچ پنینی شما آماده است، آن را با سس دلخواه، دورچین سبزیجات مورد علاقه یا سیب زمینی سرو و میل کنید.


نکات و فوت و فن‌های ساندویچ پنینی با مرغ یا گوشت

*ساندویچ پنینی با مرغ را به جای سس مایونز با سس پستو هم می‌توانید درست کنید که اتفاقا خیلی هم خوشمزه و سالم و مشهور است.

*برای درست کردن ساندویچ پنینی در پنینی ساز یا ساندویچ ساز از نان تست که نان مخصوص پنینی است استفاده می‌کنند ولی در ماهیتابه نمی‌توان از نان تست استفاده کرد چون به احتمال زیاد وا می‌رود و ساندویچ از هم می‌پاشد.

*برای درست کردن ساندویچ پنینی گوشت یا رست بیف ابتدا گوشت گوساله را بپزید و سپس آن را ریش ریش کنید. سپس با مقداری قارچ و ادویه گفته شده کمی تفت دهید و به همین ترتیب ساندویچ پنینی را درست کنید.

منبع: مجله کوروش

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.