سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ابراز امیدواری سازمان جهانی بهداشت برای مهار ویروس کرونا

دبیر کل سازمان جهانی بهداشت در یک کنفرانس مطبوعاتی در ژنو نسبت به مهار پاندمی کووید ۱۹ ابراز امیدواری کرد.

به گزارش خبرنگار  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، در هفته جاری تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در جهان وارد کانال ۲۰ میلیون نفر شده و آمار جانباختگان نیز مرز ۷۵۰ هزار تن را گذرانده است و مردم دنیا شرایط بسیار سختی را سپری می‌کنند، این در حالی است که تدروس آدهانوم دبیر کل سازمان جهانی بهداشت در تازه‌ترین اظهارات خود از بارقه‌های امید در مهار پاندمی کووید ۱۹ خبر داد.

مدیر کل سازمان جهانی بهداشت در یک کنفرانس مطبوعاتی در ژنو گفت: من می‌دانم که بسیاری از شما اندوهگین هستید و این یک لحظه دشوار برای جهان است، اما من می‌خواهم با صراحت بگویم که هنوز بارقه‌های امید وجود دارد و مهم نیست که در کجای این جهان زندگی می‌کنید، هرگز برای مهار این پاندمی دیر نیست.

او دولت‌ها و متخصصان حوزه سلامت را دو مولفه اصلی در مهار ویروس کرونا خواند و افزود: سران کشور‌ها باید یک اقدام اساسی انجام دهند و مردم نیز باید همکاری‌های لازم را با آن‌ها داشته باشند.

دبیر کل سازمان جهانی بهداشت با اشاره به دو کشوری که توانستند کووید ۱۹ را به سرعت سرکوب کنند، بیان کرد: نیوزیلند این هفته اعلام کرد ۱۰۰ روز بدون شیوع ویروس کرونا را سپری کرده است و رواندا در روز دوشنبه پس از ماه‌ها تنها شش مورد مثبت گزارش داده است.

او رمز موفقیت رواندا را ترکیبی از رهبری قوی، رعایت کامل اصول بهداشتی و رایگان بودن آزمایش‌های کرونا دانست. 

آدهانوم گفت: در حال حاضر در کشور‌هایی مانند ایالات متحده به دلیل شیوع بالای ویروس کرونا، بسیاری از آزمایش‌ها نتیجه درستی ندارند و مردم را سردرگم می‌کنند و یک آزمایش بین ۲۴ تا ۴۸ ساعت زمان می‌برد تا به یک نتیجه مطمئن برسد این در حالی است که بر اساس گزارش‌های به دست آمده ۲۰ درصد از شهروندان آمریکایی یک هفته تا ۱۰ روز منتظر نتیجه آزمایش خود می‌مانند و این یک فاجعه است. با توجه به عملکرد کشور‌هایی مانند نیوزیلند و رواندا می‌توان امیدوار بود که با رعایت صحیح و اصولی شیوه‌نامه‌های بهداشتی این پاندمی مهار شود. 


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۷:۰۲ ۲۱ مرداد ۱۳۹۹
هر كي مراجعه كرد رو بايد كرونايي فرض كرد و تا جواب آزمايشش بياد فورا تحت درمان قرار داد و اگه منفي بود دوا و درمون رو قط كنن تا دير نشه و ويروس پخش نشه