سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه بورک سریع بدون خمیرمایه

در این مطلب قصد داریم روش تهیه بورک را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه  بورک سریع بدون خمیرمایه را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

‌مواد لازم:

ماست ۱ پ ⁦
آرد ۲,۵ پ (میتونه کم‌تر یا بیشتر بشه) ⁦
بکینگ پودر ۱ ق م ⁦
نمک ۱ ق م ⁦
سرکه ۱ ق م⁦
روغن مایع برای سرخ کردن

مواد داخلی:

پنیر خانگی یا سفید
پنیر پیتزا ⁦
جعفری خرد شده


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

همه‌ی مواد خمیر به غیر از آرد رو در ظرفی بریزید مخلوط کنید و آرد رو هم اضافه کنید و مخلوط کنید و ورز دهید و بعدش روش رو خوب بپوشونید (با پاکت فریزر) ۱۵ دقیقه استراحت دهید و بعدش به ۱۰ قسمت تقسیم کنید، در سطح مورد نظر آرد پاشی کنید و به اندازه بشقاب بازش کنید و در نصف خمیر مواد داخلی بریزید و نصف دیگر رو روی اون ببندید و کناره هاش رو به وسیله‌ی چنگال فشار دهید در قابلمه موردنظر روغن مایع بریزین روی حرارت گذاشته روغن داغ داغ شود و بعدش خمیرهارو دوتا دوتا سرخش کنید پشت رو سرخ شود، داغ داغ سرو شود.

نوش جونتون

منبع: banooyenemoone۲

انتهای پیام/

 

برچسب ها: آموزش آشپزی ، بورک
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۳:۱۴ ۳۱ مرداد ۱۳۹۹
به به عالی بود دستت درد نکنه سراشپز
ناشناس
۰۱:۲۱ ۲۱ مرداد ۱۳۹۹
عالیه دست تون درد نکنه