سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

باشگاه خبرنگاران جوان گزارش می‌دهد؛

مرگ تلخ مهدی در پارک لاله/ مقصر مرگ کودکان و نوجوانان در بوستان‌های تهران کیست؟

ظاهرا پرونده مرگ‌های دلخراش کودکان در بوستان‌ها به این زودی‌ها بسته نمی‌شود؛ مرگ‌هایی که شاید اصلی‌ترین عامل‌شان اهمال مسئولان باشد.

به گزارش خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، حوالی ظهر روز گذشته (یکشنبه نوزدهم مرداد ماه) در پارک لاله تهران شاهد یک حادثه غم انگیز و آن هم، جان باختن نوجوان  ۱۴ ساله بر اثر برق گرفتگی بودیم. 

مرگ تلخ نوجوان  ۱۴ ساله در یک روز گرم کرونایی

این نوجوان ۱۴ ساله در پارک لاله با پدر خود مشغول بازی پینگ پنگ بود که در حین بازی، توپ او به داخل نهر آب پارک پرتاب شد و پسر بچه در حالی که می‌خواست توپ پینگ پنگ خود را از داخل جوی آب بردارد، کمکی از تیر برق کنار نهر آب گرفت؛ اما نه تنها نهر آب کمکی به او نکرد، بلکه به خاطر جریان برق موجود در آب دچار شوک شدیدی شد.

نوجوان که بیهوش شده بود، توسط عوامل اورژانس به بیمارستان امام خمینی (ره) منتقل شد و تلاش‌ها برای فرد صورت گرفت؛ متأسفانه کادر درمانی موفق به احیای این پسر بچه ۱۴ ساله نشدند و او ساعت ۴ بامداد امروز از دنیا رفت.

مرگ سریالی کودکان و نوجوان در بوستان‌ها، مسبوق به سابقه خواهد بود؟

اوایل خرداد سال ۹۵ بود که مأموران کلانتری ۱۶۹ مشیریه با بازپرس کشیک قتل تماس گرفتند و خبر مرگ دلخراش دختربچه پنج ساله‌ای را به محسن مدیرروستا؛ بازپرس ویژه قتل پایتخت اعلام کردند.«فاطمه امیری» دختر بچه‌ای که هنگام بازی در پارک کوهسار شهرک رضویه (منطقه ۱۵ شهرداری تهران) ناگهان به دلایل نامعلومی به سمت حوض آب داخل پارک رفت، داخل حوض افتاد، مکش پمپ مخصوص آبشار، دختر بچه را به داخل پمپ کشید و ساعتی بعد با تلاش مأموران آتش‌نشانی، جسد «شرحه شرحه شده» فاطمه پنج ساله از داخل پمپ و از روی سطح آب بیرون کشیده شد. 

در این پرونده منطقه ۱۵ شهرداری تهران مقصر شناخته شد و در گفت‌وگوهای جداگانه مسئولان این منطقه از این حادثه غم انگیز ابراز ندامت کردند. همان سال نوجوان ۱۳ ساله‌ای که باز هم برای بیرون آوردن توپ فوتبال خود به داخل حوض پارک بوستان الغدیر در شرق تهران رفته بود، لیز می‌خورد و داخل آب می‌افتد و ... دیگر نفس نمی‌کشد. به همین راحتی! کمی قبل‌تر و در سال ۹۳، رحمت الله حافظی، رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری وقت شورای شهر تهران خبر از حادثه دیگری در یکی از بوستان‌های مجاور بیمارستان شهید فهمیده داد که در اثر آن یک کودک به دلیل برق گرفتگی در درون حوضچه بوستان فوت کرده است.

آیا ابراز ندامت و قول رسیدگی برای  تسکین درد خانواده جانباختگان کافی است؟

شهرداری منطقه ۶ تهران اعلام کرد که در پی حادثه ظهر روز گذشته که یکی از شهروندان در پارک لاله دچار برق گرفتگی شد، کمیته‌ای ویژه برای پیگیری موضوع و بررسی علل بروز این حادثه و شناسایی مقصران توسط مدیریت شهری در دستور کار قرار گرفت تا با پیگیری این موضوع، از بروز اتفاقات مشابه در آینده برای شهروندان جلوگیری شود.

از سوی دیگر سرهنگ ناصری نژاد معاون هماهنگ کننده پلیس پیشگیری پایتخت اعلام می‌کند که در پی فوت نوجوان ۱۲ ساله در پارک لاله تهران که قصد عبور از جوی آب را داشته و دستش را بر روی تیر چراغ برق قرار می‌دهد تا مانع از افتادن خود در جوی آب شود، غافل از اینکه برق کشی این تیر چراغ برق دارای مشکلی مرگبار بوده در حال حاضر سه نفر از عوامل پیمانکار پارک لاله با دستور قضایی دستگیر شدند و تحقیقات تکمیلی توسط کلانتری ۱۴۸ انقلاب اسلامی ادامه دارد.

حال با یک جست‌وجوی ساده می‌توانید با ده‌ها مورد دیگر از این گونه حوادث در بوستان‌های تهران یا کشور روبرو شوید. حوادثی در بوستان‌های کلان شهرهای کشور پرونده‌هایی که بسیاری از آن‌ها همچنان باز هستند و هنوز مقصران آن‌ها مشخص نشده‌اند. اما سهم پاسخگویی مدیران شهری در این حوادث در حد همین جملات است: حتما رسیدگی می‌کنیم! با مسببان این حوادث برخورد خواهد شد! و...

باید دید که آیا ابراز ندامت توسط مسئولان شهری و متولیان کافی است؟ ظاهرا مرگ‌های سریالی و دلخراش کودکان در بوستان‌ها به این زودی‌ها بسته نخواهد شد. مرگ‌هایی که شاید اصلی‌ترین عامل آن‌ها اهمال مسئولان و بهره برداران بوستان‌های شهرداری‌ها باشد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۴
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۷:۲۴ ۲۱ مرداد ۱۳۹۹
خدا لعنت کنه کسانیکه برق کشی میکنند اما مهندسی نمیکنند تف بندی کار میکنند وجان مردم براشان مهم نیست
م م
۱۷:۰۲ ۲۱ مرداد ۱۳۹۹
ما متاسفانه مسوول نداریم،رئیس زیاد داریم،مسوول یعنی کسی که احساس مسوولیت کنه،که نداریم
ناشناس
۱۵:۴۹ ۲۱ مرداد ۱۳۹۹
ما دستمون فقط به دعا میرسد پاسخ این شکنجه ی اقتصادی مردم در قیامت با ارباب
آنجا دستمان باز است به عدالت
شهروند
۰۸:۵۵ ۲۱ مرداد ۱۳۹۹
بسیار متاثر شدیم. خیلی فاجعه بزرگ و دلخراشی هست شاید کمتر کسی بتواند درد و سوز خانواده اش را دریابد. خداوند باریتعالی صبوری عنایت کناد. دوست عزیز اینجا مسولین مسسسسشان رفته و فقط اوووولشان مانده!!!!!!!
ناشناس
۰۸:۳۵ ۲۱ مرداد ۱۳۹۹
وقتی که از پیمانکارها بازخواست نمی شود ، همین است .
در ضمن فرض کنیم همه چیز درست و مشکلی نداشت . و پیمانکار کارش صحیح بود .
یک لایه عایق دور این چراغها نمی خواهند بکشند .
یا جنس این تیر برقها را عایق نمی کنند ؟؟؟
ناشناس
۰۸:۰۸ ۲۱ مرداد ۱۳۹۹
در حالی این اهمال و کوتاهی صورت میگیره که افرادی مظلوم تاوان این بی مسئولیتی و کوتاهی را میدهند
خانواده این طفل معصوم باید شکایت کنند و از حق خودشون کوتاه نیان تا درس عبرتی بشه برای بقیه مسئولان
محمد رضا
۰۶:۱۷ ۲۱ مرداد ۱۳۹۹
خداوندا...از یکطرف کاهش رشد جمعیت و پیری جمعیت...از یکطرف این همه مرگهای الکی جوانها.....چه بلایی به سرمون داره میاد
حسین طبرستانی
۰۶:۱۱ ۲۱ مرداد ۱۳۹۹
تنها یک راه وجود دارد حکم قصاص برای مسئولین پارک ، قوه قضائیه اعلام بکند که بعد از تحقیق معلوم شد سهل انگاری مسئول باعث مرک کودکان بیگناه مسئول پارک بعنوان قاتل غیر عمد قصاص می شود فقط خبر این جرم باعث می شود که دیگر کسی بی خیالی طی نکند
ناشناس
۰۲:۳۲ ۲۱ مرداد ۱۳۹۹
چطور یه همچین چیزی ممکنه
ناشناس
۰۱:۱۵ ۲۱ مرداد ۱۳۹۹
شهردار باید پاسخ گو باشه
ناشناس
۰۱:۰۹ ۲۱ مرداد ۱۳۹۹
یعنی چی؟ به همین راحتی جگر گوشه ها مردم توپارکها پر پر میشوند مهندسین برق کشیها و شهرداری باید مجازات بشوند چرا توسیم کشیهای برق اینقدر سهل انگاری شده؟
ناشناس
۰۰:۴۳ ۲۱ مرداد ۱۳۹۹
وای،فقط خدا به اون پدر و اون مادرش رحم کنه،چه داغي به دلشون نشسته....
ما همیشه می رفتیم پارک لاله...
دیگه باید بشینیم تو خونه از ترس جونمون...
علی
۰۰:۲۳ ۲۱ مرداد ۱۳۹۹
امنیت فقط نبودنه انفجار بمب و داعش و جنگ نیست. امنیت یعنی تو پارک نمیری، یعنی با خیال راحت گوشیت رو در بیاری وسط خیابون صحبت کنی. امنیت یعنی خیالت راهت باشه صاحب کارت فردا نندازتت بیرون. صاحب خانه ات نندازتت بیرون. امنیت یعنی تا سی سال آینده سرمایه ات کم نشه. نه اینکه شب بخوابی صبح پاشی ببینی نصف سرمایه ات از بین رفته. ما امنیت نداریم. قبول کنید.
ناشناس
۲۳:۵۸ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
لا اله الا الله
خدا به پدر و مادرش و باقی خانواده اش صبر دهد
کی قراره دیگه شاهد این ماجرا های غم انگیز نباشیم
ناشناس
۲۳:۰۸ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
این جا مسئولین فقط مسئولن و پاسخگو نیستن
ناشناس
۲۲:۵۱ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
مسئولان کجان
حمید
۲۲:۴۳ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
واقعا ناراحت میشم. چقدر راحت جان بچه ها در خطر هستن. چه اقداماتی انجام میدهید؟ مقصر کیست؟ انقدر جون بچه هامون بی ارزش هست؟ ۱۴ساله ۷ ساله یا ۵ ساله؟ چه گلایی پرپر شدن به خاطر بی توجهی مسئولین پارک ها ...
ناشناس
۲۲:۳۲ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
باید شهردار منطقه و مسئول پارک را ب شدیدترین وجه محاکمه کرد هر جا که اتفاقی برای مردم بیافتد
ناشناس
۲۲:۲۷ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
چقد وحشتناک.......حالم بد شد
ناشناس
۲۲:۱۴ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
کدام نادان چوب را تزدیک اب وصل کرده
باید دست خودش را به چوب خیس بزنید
تا سقط شود
چرا اتقدر بی وجدان .اخلاق تشریف داریم
فکر نکرده .خطرناک است
صد البته شهرداری مقصر است
باید حوابگو باشند
ناشناس
۲۱:۳۶ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
والا خانواده مخصوصا مادر دیگر شورش را در آوردن چرا باید مادر اون طفل معصوم حواسش به بچه اش نباشه چرا ... انقد که میبینم بخدا عصبانی میشم خانمه تا گردن رفته تو گوشی بچه اش تو پیاده رو پشت سرش بود بعد یه لحظه متوجه شد بچه اش جلوش نیست برگشت عقب هم بچه رو فحش داد و هم به پس گردنی به بچه 4 ساله زد آخه یعنی چی
امین
۲۱:۳۶ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
این نیز بگذرد فقط دنبال مقصراً که یه مدت بگذره بعد فراموش می شه این سناریوی کهنه خیلی خوب براشون جواب می ده. اگر اتفاق اولی جدی برخورد می شد این اتفاقات نمی افتاد
البته لطفا به گردن اون کارگر بدبخت نندازید
اینقدر دیگه از این اتفاقات افتاده که برای این مدیران که عادی شده می گن بزار یه مدت بگذره تا صداش بخوابه
ناشناس
۲۱:۳۴ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
مقصر بعضی مسئولان بی غیرتی هستند که قدرت و ثروت مملکت در دستان آنهاست و حاضر نیستند ذره ای برای رفاه مردم کشورشان خرج کنند.
ناشناس
۲۰:۵۷ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
جون مردم واسشون مهم نیست