سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فوت و فن‌های تهیه خیار شور خانگی ترد و خوشمزه

در گزارش زیر چند ترفند برای تهیه خیار شور خانگی خوشمزه به شما ارائه می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خیارشور یکی از خوشمزه‌ترین چاشنی‌هایی است که می‌توانید در منزل درست کنید. از جمله کار‌هایی که می‌توانید انجام دهید:

۱- برای این‌که رنگ خیارشور تغییر نکند و سبز بماند درطول یک هفته آن را در محیطی که سایه دارد قرار دهید و برعکس برای روشن شدن رنگ خیارشور آن را در نزدیکی پنجره یا محیطی که نور خورشید می‌تابد، بگذارید.

۲- مقدار نمک بستگی به خودتان دارد، اما به طور معمول برای هر ۱۵ لیوان آب یک لیوان نمک مناسب است. برای ترد شدن خیار شور می‌توانید از تکه کوچکی زاج سفید استفاده کنید.

۳- حتما توجه داشته باشید که در بطری را محکم ببندید وگرنه خیارشور کپک می‌زند.

۴- خیار‌ها را بعد از شست و شو حتما خشک کنید.

۵-اگر از طعم سرکه‌ای خیار شور خوش تان نمی‌آید سرکه داخل خیار شور نریزید.

۶- روی ظرف خیار شور تکه‌ای نان را به اندازه دهانه ظرف قرار دهید و در ظرف را محکم ببندید.

۷- دور ظرف خیار شور را گچ بگیرید تا مانع داخل شدن هوا به آن شود.

۸- وسط خیار را با یک میله سوراخ کنید تا داخل خیار پوک نشود.

۹- برای تهیه خیارشور با کیفیت حتماً سبزی و خیار و سیر را ضد عفونی کنید و برای جلوگیری از کپک زدن خیارشور، بعد از این که مواد را درون ظرف قرار دادید، آب و نمک را اضافه کنید. سپس یک عدد لیموترش را برش بزنید و روی مواد بگذارید، دیگر خیارشور شما کپک نمی‌زند.

۱۰- حتماً باید در جای خنک نگهداری شود.

منبع: خراسان

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۷
در انتظار بررسی: ۰
کامران
۰۰:۱۸ ۳۰ مرداد ۱۳۹۹
سپااااااااااس
امیرعلی
۲۰:۲۳ ۲۲ مرداد ۱۳۹۹
عالی بود
نان برای چه؟
زهرا
۱۲:۳۵ ۲۲ مرداد ۱۳۹۹
اب جوشیده سرد یا داغ باشه،؟
پارسا
۱۹:۵۶ ۲۲ مرداد ۱۳۹۹
آب سرد
ناشناس
۲۰:۲۶ ۲۲ مرداد ۱۳۹۹
من که با اب سرد خیارشور تهیه میکنم بقیه رو نمیدونم
F
۰۰:۱۴ ۲۳ مرداد ۱۳۹۹
اب جوشیده سرد سرد
خدیجه
۰۰:۵۹ ۲۳ مرداد ۱۳۹۹
نه بزارین سرد که شد اونوقت بریزین روش
ناشناس
۱۲:۳۲ ۲۲ مرداد ۱۳۹۹
چرا خبار شور نرم میشود؟
خدیجه
۰۰:۵۶ ۲۳ مرداد ۱۳۹۹
اگه جای خیار شور گرم باشه نرم میشه ولی اگه سرد باشه محاله که نرم بشه
ناشناس
۱۲:۲۴ ۲۲ مرداد ۱۳۹۹
خوب بود
ناشناس
۰۸:۳۴ ۲۲ مرداد ۱۳۹۹
کسی با این دستور درست کرده
ناشناس
۲۳:۱۷ ۲۱ مرداد ۱۳۹۹
سلام لطفا توضیح بدین تکه نان برای چی لازمه؟
ناشناس
۱۴:۵۰ ۲۱ مرداد ۱۳۹۹
برای. سبز شدن. خیار ها. می. توان کات سبز از عطاری ها گرفت اندازه یک. عدس برای یک. کیلو. خیار شور استفاده. کرد عالی میشه
ناشناس
۱۲:۵۱ ۲۱ مرداد ۱۳۹۹
خیلی عالی بود تکه نان برای چه
لیلاکرمانشاهی
۰۶:۱۴ ۲۱ مرداد ۱۳۹۹
جالب بود استفاده کردم.
ناشناس
۰۸:۳۷ ۲۲ مرداد ۱۳۹۹
شما درست کردی
ناشناس
۱۱:۲۵ ۲۲ مرداد ۱۳۹۹
من‌ َسالها است‌ درست میکنم و بايد بگو یم نان سنگک بدلیل داشتن خمر ترش باعث ترش شدن خیار ترش می‌شود ضمنآ وجود کرفس هم‌ منجر به‌ ترش شدن می‌شود بنظر من‌ اگر ظرف خیار شور در معرض نور نباشد نیازی به‌ کات کبود که‌ بهر حال ماده سمی است‌ نخواهد بود