سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کلاهبرداری به روش بازاریابی؛

آیا دریافت کارت طلایی امداد خودرو اجباری است؟

مدیرعامل امداد خودرو در خصوص دریافت کارت طلایی امداد خودرو و کلاهبرداری‌های صورت گرفته در این زمینه توضیحاتی داد.

سید عباس میرحسینی مدیرعامل امداد خودرو در گفت‌وگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه فعالیت شرکت‌هایی تحت عنوان "پشتیبانی امداد خودرو" و فروش کارت طلایی خودرو تقلبی و غیر مجاز است و افراد نباید به هیچ عنوان به آن‌ها اعتماد کنند، گفت:  مدتی است که شرکت‌های غیر قانونی به روش‌های مختلفی اقدام به کلاهبرداری از مردم می‌کنند. شرکت هایی که تنها به فکر سوء استفاده از مردم هستند.

این مقام مسئول با بیان اینکه فعالیت این شرکت کاملا غیر قانونی است و تحویل کارت امداد قلابی یکی از شایع‌ترین نوع کلاهبرداری این دسته از افراد است، گفت: این دسته از شرکت ها با سوء استفاده به اطلاعات مردم  از منابعی نامعلوم دست پیدا کرده و اقدام به تماس با شهروندان می‌کنند.

 مدیرعامل امداد خودرو ایران بیان کرد: برخی از این اپراتور‌ها تحت عنوان ارائه کارت طلایی با افراد تماس می‌گیرند که خودروی شما شامل کارت طلایی شده است و باید سریعا اقدام به دریافت کارت طلایی کنید و با هر روشی که شده مبلغ مورد نظر را دریافت خواهند کرد.


بیشتر بخوانید


او با تاکید بر اینکه روش فروش اجباری کارت طلایی غیر قانونی است و مردم نباید به آن اعتماد کنند، بیان کرد: این شرکت‌ها با استخدام چند اپراتور قصد دارند به هر طریقی شده محصول خود را به مردم عرضه کنند و به همین منظور از هر دروغی استفاده می‌کنند.

میرحسینی با تاکید بر اینکه هیچ اجباری برای داشتن کارت طلایی وجود ندارد، تشریح کرد: کارت طلایی ۲ خدمات ارائه می دهد که یکی از آن‌ها بیمه بدنه و دیگری ارائه سرویس هاست که نوع خدمات بستگی به ستاره آن‌ها دارد.

او ادامه داد: ما خودمان بازاریابی انجام می دهیم اما دریافت کارت جزو الزامات نیست. فعالیت این شرکت ها در خدمات امدادی سیار هم مشکلاتی را ایجاد کرده است و تنها به فکر سوء استفاده هستند. 

 مدیرعامل امداد خودرو افزود: مردم به هیچ عنوان نباید به این افراد اطمینان کنند، افرادی که تمایل به دریافت کارت طلایی دارند می‌توانند با شرکت امداد خودرو ایران تماس بگیرند و پس از کسب اطلاعات به شبکه نمایندگی مراجعه کنند، بدین معنا که نیاز نیست در مورد کارت طلایی به خارج از شبکه مراجعه کنند.

میرحسینی با اشاره به اینکه موسسات صادر کننده کارت طلایی هیچگونه نمایندگی ندارند، تشریح کرد: از آنجایی یکی از روش‌های جعل و کلاهبرداری اخذ اطلاعات هویتی و مالکیتی به شیوه‌های مختلف از شهروندان است، به افراد توصیه می‌شود به صورت تلفنی به منظور پیشگیری از وقوع آن از ارائه هرگونه اطلاعات خودداری کنند تا در دام این دسته از کلاهبرداران گرفتار نشوند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.